Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Πλησιάζει το τέλος μετά τη νέα... «σφαλιάρα»!


Η ήττα του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο και πολύ περισσότερο η εμφάνιση κόντρα στον Εργοτέλη, φαίνεται πως δύσκολα θα... αποτρέψει αυτή τη φορά το μοιραίο στη σχέση Καραγεωργίου και Παναιτωλικού. Ο έμπειρος τεχνικός, παρά τη στήριξη που απολάμβανε από τον Φώτη Κωστούλα, έχει χάσει κάθε στήριγμα πλέον (ακόμα κι εντός της διοίκησης) και με την επιστροφή του στο Αγρίνιο, αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις. Μάλιστα, ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ρόλο πρώτου προπονητή θα αναλάβει, μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης, ο "πιστός στρατιώτης" της ομάδας, Γιάννης Νταλακούρας!

Αποδοκιμασίες από τους Κρητικούς!

Ο Καραγεωργίου δεν αντιμετωπίστηκε με... θέρμη από τους φίλους του Εργοτέλη, όταν έκανε την εμφάνισή του στο Παγκρήτιο τη Δευτέρα. Οι αποδοκιμασίες που άκουσε ήταν έντονες, καθώς οι φίλοι της ομάδας του χρεώνουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης στον περσινό υποβιβαμό. Ο ίδιος, πάντως, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, άσχετα αν έχω ηττηθεί που βλέπω τα πρόσωπα σας. Η συνεργασία μας είναι άψογη και έχω ενα λόγο παραπάνω να χαίρομαι. Ο Εργοτέλης κέρδισε γιατί είχε ένα γίγαντα κεφαλοσφαιριστή και είναι τυχερός που έχει αυτό το παιδί στην ομάδα. Το όνομα του θα το βρείτε εσείς. Ξέρετε που αναφέρομαι. Από εκεί και πέρα κάναμε μια προσπάθεια. Στο πρώτο μέρος που είδαμε και καλύτερο θέαμα, δημιουργήσαμε προβλήματα αλλά είχαμε κι όλας. Με δύο στημένες φάσεις φάγαμε δύο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Διέκρινα θέληση από τα παιδιά. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη και καλή του συνέχεια. Αν εξαιρέσουμε 4-5 άτομα που δεν νομίζω να είναι φίλαθλοι του Εργοτέλη, ήρθαν να με δούνε, να με χαιρετήσουν άνθρωποι τους οποίους δεν γνωρίζω. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν χρόνια που κανένας δεν τα ξεχνάει και ενδεχομένως ο Εργοτέλης να μην τα ξεχάσει ποτέ".

Γκόγκιτς: Ηγέτης ο Ρομάνο


Από την πλευρά του, ο Σίνισα Γκόγκιτς σημείωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι με περισσότερο πάθος και δύναμη, όχι πολύ τεχνικό. Κάναμε πολύ καλύτερα παιχνίδια όμως είχαμε μια συνέχεια στο παιχνίδι μετά από ήττα και αυτό είναι θετικό. Ομάδες που χάνουν έχουν ρεπό και χάνουν κάπως την αυτοσυγκέντρωση τους. Είχαμε μια καλή εβδομάδα, δουλέψαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Προσπάθησα με ομιλίες να αποβάλω το άγχος μετά την ήττα στον Βόλο και κάναμε αυτό που ήθελα από την αρχη. Από αύριο ξεχνάμε το παιχνίδι και σκεφτόμαστε το επόμενο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που σήμερα ηρθε περισσότερος στο γηπεδο. Μπορεί ο Ντιέγκο να είναι κοντός, αλλά είναι ο ηγέτης στην ομάδα. Ήταν πολύ καλός σήμερα και θέλουμε πάντα να είναι. Έχουμε καλους παίκτες, σωστούς που δίνουν το παράδειγμα στους μικρούς. Είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε. Δεν είναι εύκολο να κάνουν πάντα καλό παιχνίδι".

Ρομάνο: Έμαθα από τον Καραγεωργίου

Προσγειωμένος, παρά τη νίκη, ο Ντιέγκο Ρομάνο δεν ξέχασε τον πρώην προπονητή του: "Να ευχαριστησω τον κ. Καραγεωργιου για τα καλα του λογια και χαρις σε αυτόν εμαθα τον κοσμο του Εργοτελη. Του ευχομαι το καλυτερο για την οικογενεια και την ομαδα του γιατι είναι καλος ανθρωπος και προπονητης. Για το παιγνιδι ειμαι χαρουμενος γιατι καναμε καλο παιγνιδι. Συνεχιζουμε, ο δρομος είναι μακρυς. Να δουλεψουμε. Ακομη δεν εχουμε κερδισει τιποτα. Με τους συμπαικτες μου που τους δινω συγχαρητηρια δουλευουμε κάθε μερα περισσοτερο. Εχουμε την ελπιδα αυτή της ανοδου αλλα εχει πολύ δρομο το πρωταθλημα. Το πιο σημαντικο είναι ότι ειμαστε ομαδα και δουλευουμε μαζι και είναι το σημαντικοτερο για να πετυχουμε το το σκοπο μας. ειμαστε ένα συνολο εμεις οι προπονητες και παλευυουμε καθημερινα για τον Εργοτελη. Θελουμε να ανεβουμε στη Super League, γιατι είναι το μερος που μας ταιριαζει".
Τα είπε με Κουράκη η διοικούσα επιτροπή Εργοτέλη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα ανάμεσα σε μέλη του ΓΣ και της διοικούσας επιτροπής του Εργοτέλη, με τον δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη στο παλαιό δημαρχείο της Νέας Αλικαρνασσού. Μια συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε καλό κλίμα και κρίθηκε άκρως εποικοδομητική όπως αναφέρουν άνθρωποι του Εργοτέλη. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη παρουσίασαν στον δήμαρχο το πλάνο διαχείρισης που έχουν για την μεταβατική αυτή περίοδο που βρίσκεται ο σύλλογος μετά την παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσάκη από την προεδρία της ΠΑΕ πηγηmikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου