Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Στην Θεσσαλονίκη συνδικαλιστές για τον αρχιφύλακα

Σήμερα ο 49χρονος αρχιφύλακας από το Αγρίνιο, οδηγήθηκε στην ειδική ανακρίτρια για την εμπλοκή του στην υπόθεση  του κυκλώματος ναρκωτικών και συνδικαλιστές από το Αγρίνιο, βρίσκονται καθοδόν για Θεσσαλονίκη ώστε να τον συναντήσουν
Από την στιγμή που "έσκασε' η υπόθεση του πολυμελούς κυκλώματος, με την εμπλοκή και αστυνομικών, η υπόθεση έχει καθημερινά καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με την δράση του κυκλώματος.

Η εμπλοκή δυο αστυνομικών από το Αγρίνιο, είναι φυσιολογικό να έχει προκαλέσει πλήθος ερωτηματικών, και να έχει θορυβήσει έντονα και την τοπική Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας. Έτσι μέλη του προεδρείου της Ένωσης μεταβαίνουν σήμερα στην Θεσσαλονίκη ώστε να συναντηθούν με τον αρχιφύλακα για να ενημερωθούν από τον ίδιο για την υπόθεση ενώ  θα καταβληθεί προσπάθεια να ενημερωθούν και για την δικογραφία.

Σε κάθε περίπτωση οι επιφυλάξεις των τοπικών συνδικαλιστών είναι πολύ έντονες, αφού η δράση του 49χρονου,  η εν γένει ζωή του και η επαγγελματική του σταδιοδρομία, δεν συνάδουν με την βαρύτητα των κατηγοριών που αντιμετωπίζει, την στιγμή που είχε και συγκεκριμένο και κρίσιμο ρόλο στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, έναν ρόλο που όπως τονίζεται δεν αποκλείεται να έχει παρερμηνευτεί και παρεξηγηθεί.

Να θυμίσουμε πως στη δικογραφία σε βάρος του αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι δώρισε 15 σφαίρες σε μέλη του κυκλώματος, ότι έδινε πληροφορίες για τα συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας που παρακολουθούσαν ύποπτους για υποθέσεις ναρκωτικών και πως συνεννοούνταν με κρατούμενο των φυλακών Λάρισας, για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου