Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Π.Μητρόπουλος:«Είναι αργά για την απ’ ευθείας άνοδο»

Π.Μητρόπουλος:«Είναι αργά για την απ’ ευθείας άνοδο»
Σε δηλώσεις που έκανε ο Παύλος Μητρόπουλος στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» του ΟΤΕ TV , φαίνεται να καταλογίζει πολλές ευθύνες στον προπονητής της ομάδας Ν.Καραγεωργίου για την σημερινή της κατάσταση. Επίσης δήλωσε πως ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να προλάβει την τριάδα αφού έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:



«Δεν μπορεί ο Παναιτωλικός πια να προλάβει την τριάδα, έχει μείνει πολύ πίσω και δεν νομίζω πως μαζεύεται. Είναι πάντως θλιβερό γεγονός για το ποδόσφαιρο μία ομάδα όπως ο Παναιτωλικός να μην είναι στην Α' Εθνική. Όμως τώρα είναι αργά δυστυχώς και δεν μπορεί, τουλάχιστον όχι απ' ευθείας άνοδο. Θα παίξει πιστεύω όμως στα μπαράζ και έτσι θα έχει πιθανότητες τα καταφέρει, αλλά οι 10 είναι πολλοί.

Παίζει ρόλο η εικόνα του γηπέδου, δεν είναι έτσι όπως ήταν πέρσι που φόβιζε κάθε αντίπαλο. Εγώ έμεινα στην ομάδα γιατί πίστεψα στον τεχνικό, όμως όταν έχεις τέτοιους παίκτες με τέτοιες εμπειρίες και δεν μπορείς να κάνεις ένα σύνολο κάτι δεν πάει καλά. Η διοίκηση έκανε τα πάντα για την ομάδα, όμως ο προπονητής έχει μεγάλη ευθύνη για την αποτυχία. Στην αρχή πιστεύαμε πως θα ήμαστε στην τριάδα και θέλαμε το πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια μας βγήκε αλλιώς.

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρα ο Απόλλωνας. Είναι νεοφώτιστοι και παρόλο που δεν είχαν στόχο την τους βγήκε στην πορεία. Μετά, ο Εργοτέλης και η Νίκη Βόλου είναι οι ομάδες που μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση με την απόδοσή τους. Και φυσικά τα Ψαχνά, που έλεγαν όλοι πόσο να αντέξει αλλά... Φαβορί για το πρωτάθλημα κατά την γνώμη μου είναι η Νίκη, μετά ο Απόλλωνας και αφήνω την τρίτη θέση για Εργοτέλη ή τον Ολυμπιακό Βόλου που περιμένω να ανέβει.

Το πρωτάθλημα αυτό θα το χαρακτήριζα ως τρελό, ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει. Η μεγάλη διαφορά με την πρώτη κατηγορία είναι πως δεν υπάρχουν χώροι για να γίνει καλό παιχνίδι. Στην Β πάντως θα έπρεπε να παίζουν μόνο 3 ξένοι. Αν υπήρχαν τέτοιοι νόμοι θα έβγαιναν περισσότερα ταλέντα. Ο Κοροβέσης πχ δεν θα ήταν εκεί που είναι αν δεν υπήρχαν οι νόμοι. Εμένα μου δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία και πιστεύω θα δοθούν και σε πολλά άλλα παιδιά».  πηγη  panaitolikos1926.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου