Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ισόπαλοι οι νέοι ενάντια στον ΑΡΗ

Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν οι νέοι του Παναιτωλικού στην Θεσσαλονίκη ενάντια στην ομάδα νέων του ΑΡΗ.


Οι νέοι του Παναιτωλικού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 70’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι . Τα καναρίνια απάντησαν με τον Κωστακιώτη στο 75’ . Το γκολ προήλθε ύστερα από ωραίο συνδυασμό στα αριστερά και την ωραία σέντρα του Κολοκοτρώνη που βρήκε το κεφάλι του Λάζαρου Κωστακιώτη ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Νταλακούρα δεν σημείωσαν καλή απόδοση στο α’μέρος ενώ στο δεύτερο ήταν ελαφρά καλύτεροι από τους νέους του ΑΡΗ.


Για την ομάδα του Παναιτωλικού διακρίθηκαν οι: Σιώρος,Τηλεμάχου,Κωνσταντινόπουλος.


H ομάδα του ΑΡΗ εκτέλεσε συνολικά τρία πέναλντι . Το πρώτο σταμάτησε στα χέρια του Τηλεμάχου,το δεύτερο βρήκε δίχτυα ενώ το τρίτο βρήκε στο δοκάρι.


Ο Χαντάκιας στο 79’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.ΑΡΗΣ: Μάντζαρης, Βόσδου, Παπαφλωράτος, Μαζουλουξής, Μπιμπισίδης, Φούσκας (82’ Ζαχαριουδάκης), Ντούγκας, Λεμονής, Μπάλιος (63’ Σάλτας), Κτιστόπουλος, Παπακώστας (68’ Ρότα).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τηλεμάχου, Χαντάκιας, Καραλής (65’ Κοντογιάννης), Δημουλάς, Κοζάκης, Κωνσταντινόπουλος, Βασιλάρης, Κωστακιώτης, Τουρλίδας (50’ Κολοκοτρώνης), Ζαρκάδας, Σιώρος (91’ Ερινάλντο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου