Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Καζαντζής: Τον προκαλώ να μας πει Δημόσια γιατί φθάσαμε ως εδώ(video)

kazantzhs aerasnews


          
Καζαντζής: Τον προκαλώ να μας πει Δημόσια γιατί φθάσαμε ως εδώ(video)
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγρινίου Νίκος Καζαντζής, ο οποίος θέλησε να δώσει την δική του θέση στην αιφνιδιαστική απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου να τον απομακρύνει από τη θέση του αντιδημάρχου.
Ο κ.Καζαντζής ζήτησε από τον κ.Παπαναστασίου εξηγήσεις για την ξαφνική αποπομπή του, και έκανε λόγο για φοβία αμφισβήτησης που διακατέχει τον Δήμαρχο, αποκάλυψε πως προεκλογικά o ίδιος του είχε ζητήσει να ηγηθεί της παράταξης, ενώ δεν παρέλειψε να συνδέσει την απομάκρυνσή του με την απομάκρυνση και της υπεύθυνης του γραφείου τύπου του Δημάρχου Αγρινίου.
Μόλις αναλάβαμε την Δημαρχεία ο κ.Παπαναστασίου έβαλε πόρτα στο γραφείο του στο Δημαρχείο,για να μην τον ενοχλούν οι ψηφοφόροι,πράγμα για το οποίο διαφώνησα από την πρώτη στιγμή,ενώ εγώ είχα πάντα τις πόρτες μου ανοιχτές.
Τον προκαλώ να μας πει Δημόσια γιατί φθάσαμε ως εδώ;
Όλα έγιναν χωρίς καμία συνεννόηση,χωρίς επικοινωνία πράγμα που δείχνει πολιτική αγένεια και ανανδρία.
Όμως από τις εξελίξεις κερδισμένος είναι ο κόσμος,που τώρα ξέρει ποιος είναι ο κ.Παπαναστασίου,ενώ μέχρι πριν λίγο ήξερα μόνο εγώ.
Στην συνέχεια ο κ.Καζαντζης κατήγγειλλε πως ο κ.Παπαναστασίου είχε παρακάμψει τον ίδιο και τις αρμοδιότητές του δίνοντας εντολές στο Γενικό Γραμματέα του δήμου:«Νιώθω ανακουφισμένος, γιατί από τις πρώτες μέρες της νέας δημοτικής αρχής τις αρμοδιότητές μου τις ασκούσε επί της ουσίας ο Γενικός Γραμματέας του δήμου, ωστόσο θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν κανένα δεκανίκι ο κ.Παπαναστασίου».
Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται όταν ασκεί εξουσία και αυτό για τον Παπαναστασίου είναι φωτογραφία»είπε αμέσως μετά για να εξηγήσει στη συνέχεια ότι δεν παραιτήθηκε νωρίτερα από σεβασμό στην παράταξη που επι σειρά ετών υπηρέτησε.
Τέλος για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές δήλωσε: «Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, δεν θα μείνω όμως αδρανής».
Περισσότερα στο βίντεο από την συνέντευξη τύπου του κ.Καζαντζή:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου