Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Kαζαντζής: «Μικρότερος των περιστάσεων και των προσδοκιών μου ο Γ. Παπαναστασίου»

po-dimotiko7-9-14-2Φανερά πικραμένος και ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Καζαντζής, μετά την σημερινή απόφαση του δημάρχου για την απομάκρυνση του από την θέση που κατείχε ως αναπληρωτής δημάρχου.Ο κ. Καζαντζής χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις σε βάρος του δημάρχου, φτάνοντας στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη σε όσους πολίτες επηρέασε να ψηφίσουν τον κ. Παπαναστασίου βοηθώντας έτσι στην εκλογή του. Να σημειωθεί πως μέσα από την δήλωση του, ανακοινώνει και την ανεξαρτητοποιηση του από την παράταξη της πλειοψηφίας. Όλα δείχνουν πάντως, πως δεν κρύβει και τον αιφνιδιασμό του από την απόφαση του δημάρχου. Δηλώνει συγκεκριμένα:

«Ευχαριστώ όλους του συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, αντιδημάρχους της παράταξης, της οποίας μέχρι σήμερα ήμουν μέλος,  το σύνολο των αιρετών προέδρων των Κοινοτήτων για την άριστη συνεργασία και τους υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου με τους οποίους, κατά τη διάρκεια της θητείας μου, συνεργαστήκαμε σε άριστο κλίμα και με άψογο τρόπο.
Παράλληλα όμως, θέλω να ζητήσω  συγνώμη από όσους επηρέασα και ζήτησα την ψήφο τους, για να εκλεγεί δήμαρχος ο Παπαναστασίου. Δυστυχώς αυτός αποδείχθηκε πολύ γρήγορα μικρότερος και των περιστάσεων και των προσδοκιών μου. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είμαι στις επάλξεις του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου από άλλη θέση και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος αυτών που με εμπιστεύθηκαν και με έστελναν στο δημοτικό συμβούλιο για τέσσερις (4) συνεχόμενες θητείες. Οι άνανδρες και αγενείς συμπεριφορές αλλά και οι πολιτικές απρέπειες, δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές, από το εκλογικό σώμα και την κοινωνία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου