Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Handball: Εθνική και Παναιτωλικός στην πλ. Δημοκρατίας λίγο πριν το φιλικό (φωτο)



spo-panai-ethniki-handball-plateia5
Στην πλατεία δημοκρατίας βρέθηκαν σήμερα οι παίκτριες της ομάδας χάντμπολ του Παναιτωλικού, που πλέον θα αγωνίζονται στην Α’ Εθνική κατηγορία. Στο πλευρό τους βρέθηκαν και οι παίκτριες της Εθνικής Ελλάδος , με τις οποίες τα κορίτσια του Παναιτωλικού θα έχουν το φιλικό παιχνίδι το απόγευμα στο ΔΑΚ Αγρινίου.
Η υψηλή θερμοκρασία δεν βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί επίδειξη από τις αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος του αθλήματος της χειροσφαίρισης, όπως προβλέπονταν στο πρόγραμμα, όμως  οι  αθλήτριες του συλλόγου του Παναιτωλικού που βρέθηκαν νωρίτερα στην πλατεία ,έκαναν μία μικρή επίδειξη του ταλέντου τους, λίγο πριν τις 11 το πρωί, εντυπωσιάζοντας τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στην πλατεία.
Οι δράσεις έγιναν στο πλαίσιο της διοργάνωσης του φιλικού αγώνα χειροσφαίρισης γυναικών μεταξύ  της Ομάδας του Παναιτωλικού και της Εθνικής Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο  και ώρα 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο και με αφορμή και την τελετή λήξης των τμημάτων του Παναιτωλικού.spo-panai-ethniki-handball-plateia1
Την Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 10.00-12.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών και της Εθνικής Ελλάδος Νεανίδων στο ΔΑΚ.

«Δεχθήκαμε την πρόσκληση και ήρθαμε με χαρά. Ήρθαμε να τιμήσουμε τον Παναιτωλικό και την ιστορία του όλα αυτά τα χρόνια. Η Εθνική Ομάδα έχει ως σκοπό να πηγαίνει σε όλες τις περιοχές όπου το handball έχει ζωή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μενέλαος Δανήλος, προπονητής της Εθνικής Γυναικών.
Σχετικά με την ομάδα γυναικών χάντμπολ του Παναιτωλικού, ο προπονητής της Εθνικής σχολίασε πως «έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Αγρινίου και από τη διοίκηση και από τους προπονητές», επισημαίνοντας βέβαια πως  Στην Α1 θα είναι τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα . «Αλλά νομίζω ότι κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις , ώστε με τη βοήθεια της πόλης, να έχουν μια πολύ καλή χρονιά και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο για την φετινή περίοδο», ανέφερε ο κ. Δανήλος.spo-panai-ethniki-handball-plateia7
Ο κ. Γιάννης Στρατάκης, υπεύθυνος των Εθνικών Ομάδων Γυναικών, μέλος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας δήλωσε;  «Για εμάς είναι σημαντικό να βρισκόμαστε στην Περιφέρεια, η οποία πάντα είναι πιο δυνατή στο handball. Η χειροσφαίριση είναι άθλημα που ταιριάζει σε όλους. Σήμερα στο Αγρίνιο τιμούμε την ομάδα που ανέβηκε στην Α1 και βέβαια προετοιμάζουμε  έτσι και τις εθνικές ομάδες μας, γυναικών και νεανίδων».
Ο ίδιος ευχαρίστησε την ομάδα του Παναιτωλικού, όπως άλλωστε και την Περιφέρεια και τον δήμο για το κάλεσμα.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Παναγιώτης Στεργίου, χαρακτήρισε αυτή τη μέρα «γιορτή για το Αγρίνιο»: « τη σημερινή ημέρα την έχουμε εντάξει στα 90 χρόνια του Παναιτωλικού και για να συγχαρούμε φυσικά έτσι την ομάδα μας που ανέβηκε στην Α1 κατηγορία» , είπε ο κ. Στεργίου, καταλήγοντας πως «Ο Παναιτωλικός  μπήκε στο άθλημα αυτό για να μείνει!» και ζητώντας τη στήριξη του κόσμου στα φιλικού του διημέρου.spo-panai-ethniki-handball-plateia8
Ο προπονητής της ομάδας χαντμπολ του Παναιτωλικού, κ. Γιώργος Ραμμόπουλος δήλωσε πως  «η παρουσία των εθνικών είναι μεγάλη τιμή για τον Παναιτωλικό»: «Ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες εκδηλώσεις. Ελπίζουμε σε συμμετοχή στον αγώνα το απόγευμα».
spo-panai-ethniki-handball-plateia2
spo-panai-ethniki-handball-plateia3
spo-panai-ethniki-handball-plateia4
spo-panai-ethniki-handball-plateia6
spo-panai-ethniki-handball-plateia9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου