Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στην Φιλιππιάδα - ΦώτοΠΡΕΒΕΖΑ: Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στην Φιλιππιάδα - Φώτο


Το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων "Πετροπουλάκης" στην Φιλιππιάδα, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου.Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Ζηρού κ.Καλαντζής αλλά και αξιωματικού του Στρατού. Ο κ.Παπανδρέου επισκέφθηκε τους χώρους του κέντρου, ενώ για αρκετή ώρα συνομίλησε με τον Δήμαρχο κ.Καλαντζή και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις συνθήκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων "Πετροπουλάκης". 

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, η επίσκεψη του κ.Παπανδρέου στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Φιλιππιάδα, έγινε με παρότρυνση από τον τοπικό υποψήφιο βουλευτή του κινήματος, κ. Σταύρο Κώστα. 

Επόμενος σταθμός του κ.Παπανδρέου τα Γιάννενα όπου το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία σε φίλους και μέλη του κινήματος. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου