Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Το ξέσπασμα του πατέρα του Φύσσα για την απουσία του Ρουπακιά από τη δίκη της ΧΑ

Το ξέσπασμα του πατέρα του Φύσσα για την απουσία του Ρουπακιά από τη δίκη της ΧΑ
Την αντίδραση  του πατέρα του Παύλου Φύσσα προκάλεσε το γεγονός ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς απουσίαζε από το δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, για ακόμη μία φορά από τότε που αποφυλακίστηκε και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό.
Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου έφτασε στο όνομα του Γιώργου Ρουπακιά, ο Παναγιώτης Φύσσας ακούστηκε να λέει: «Αυτός τρώει τα αυγά που του έφτιαξε η γυναικούλα του, γι' αυτό δεν έχει έρθει».
Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα  ζήτησε από το δικαστήριο  την αυτοπρόσωπη εμφάνιση των 18 κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Στο δικαστήριο εμφανίστηκαν μόνο δύο από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στις θέσεις τους κατά την τοποθέτηση των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής.
Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής υπέβαλαν αίτημα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να διατάξει να εμφανίζονται σε κάθε συνεδρίαση και μέχρι την ολοκλήρωση της εξέτασης της υπόθεσης της δολοφονίας Φύσσα και οι 18 κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την δολοφονία του μουσικού. «Η αυτοπρόσωπη εμφάνιση είναι απαραίτητη  για την εξακρίβωση της αλήθειας, δεδομένου ότι οι μάρτυρες κατηγορητηρίου  είναι  αυτόπτες και τίθεται θέμα αναγνώρισης ή μη των κατηγορουμένων», επισημαίνει στο αίτημα της η Πολιτική Αγωγή.
Κατά την σημερινή διαδικασία η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη ανακοίνωσε επίσημα τη μεταφορά της δίκης της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, από τις 27 Ιουνίου.
Πηγή: ΑΜΠΕ
*φωτο αρχείου
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου