Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Μπαλαούρας: Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ασκήσουμε μία διαφορετική πολιτική

Μπαλαούρας: Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ασκήσουμε μία διαφορετική πολιτική
«Yπάρχει μια αμηχανία σε μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού και μάλιστα ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και είναι λογικό να υπάρχει διότι ο κόσμος που μας ψήφισε κυρίως το Γενάρη και κάπως το Σεπτέμβρη, πίστευε ότι εμείς θα ασκήσουμε μία διαφορετική πολιτική, τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και βεβαίως έχει αυτή την αμηχανία» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας στο Βήμα Fm.
«Υπάρχει μία αμηχανία, μία επιφύλαξη, υπάρχει μία γκρίνια, εγώ τη ζω, δεν υπάρχει όμως, μία κοινωνική εξέλιξη για εξέγερση» τόνισε ο κ. Μπαλαούρας.
Αναφερόμενος στην κινητοποίηση με τίτλο "παραιτηθείτε" επεσήμανε ότι «η θέση της κυβέρνησης, είναι ξεκάθαρη, ότι βεβαίως μπορεί να κρίνουμε κάποιες πρωτοβουλίες, τέτοιου είδους αλλά δεν σημαίνει αυτό, ότι υπάρχει μία απαγόρευση ή οτιδήποτε άλλο».
«Τώρα, από κει και πέρα, νομίζω ότι είναι σαφές, ότι υπάρχουν πρωτοβουλίες, οι οποίες, πολιτικά μιλάω και εγώ τώρα, μου θυμίζουν τις κατσαρόλες της Χιλής» πρόσθεσε.
Ο κ. Μπαλαρούρας αναφέρθηκε και στις διαφορές του κινήματος "παραιτηθείτε" με το κίνημα των "αγανακτισμένων".
«Το "Φύγετε" είναι διαφορετικό, εμείς τότε μαζί με τους Αγανακτισμένους, κάναμε μία ολόκληρη κινητοποίηση της κοινωνίας, συμβάλλαμε δηλαδή εμείς στην κινητοποίηση της κοινωνία και λέγαμε φύγετε σαν ένα αίτημα της κοινωνίας».
Διαβάστε επίσης:
Κατρούγκαλος: Θα εξασφαλιστεί η προστασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου