Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η ΛΑΕ καταγγέλλει τραυματισμό στελεχών της από τα ΜΑΤ

Η ΛΑΕ καταγγέλλει τραυματισμό στελεχών της από τα ΜΑΤ
Τον τραυματισμό της Σόφης Παπαδογιάννη και του Βασίλη Μακρίδη, από δυνάμεις των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, καταγγέλλει με ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα, κάνοντας λόγο για πρωτοφανή βαρβαρότητα ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας:
«H παραδομένη κυβέρνηση Τσίπρα, τρομοκρατημένη από την οργισμένη ειρηνική κοσμοπλημμύρα του Συντάγματος ,εξαπέλυσε τα ΜΑΤ σε μια πρωτοφανή σε βαρβαρότητα τρομοκρατική επιχείρηση βίας και αίματος ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές.
Τα ΜΑΤ, χτυπώντας αδιάκριτα στο ψαχνό και εξαπολύοντας δακρυγόνα και βομβίδες στο ειρηνικό πλήθος, χτύπησαν με δακρυγόνο στο κεφάλι την Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε, η οποία αιμόφυρτη οδηγήθηκε με ασθενοφόρο  στο ΚΑΤ.
Χτύπησαν και τραυμάτισαν, επίσης, τον Βασίλη Μακρίδη, στέλεχος της ΛΑ.Ε, που νοσηλεύεται και αυτός στο ΚΑΤ. Τραυμάτισαν, ακόμα, με εγκαύματα δυο νέους της ΛΑ.Ε και πολλούς πολίτες αγωνιστές.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της βίας, η οποία επαναφέρει σκοτεινές εποχές και ζητάμε την άμεση παραίτηση της και την άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος.
Οι μέρες της κυβέρνησης των ΜΑΤ, της βίας και της μνημονιακής βαρβαρότητας είναι μετρημένες, όπως είναι λίγα τα ψωμιά και του μνημονιακού μπλοκ».

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου