Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Η απάντηση της Λαγκάρντ στον Τσίπρα για τα WikiLeaks: Παράλογες εικασίες

Η απάντηση της Λαγκάρντ στον Τσίπρα για τα WikiLeaks: Παράλογες εικασίες                 
Την μπάλα στην... εξέδρα πετά η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, για τις διαρροές των WikiLeaks μεταξύ Τόμσεν-Βελκουλέσκου.

Σε απαντητική της επιστολή προς τον Ελληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα η Λαγκάρντ, υποστηρίζει ότι «το ΔΝΤ διεξάγει τις διαπραγματεύσεις με καλή πίστη και όχι μέσω απειλών και διαρροών».
Παράλληλα περνά στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι «οι εικασίες ότι το ΔΝΤ χρησιμοποιεί το πιστωτικό γεγονός ως διαπραγματευτική τακτική, στερούνται λογικής». Οπως σημειώνει «η διαπραγματευτική ομάδα του Ταμείου απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη, τα οποία απολαμβάνουν την πλήρη εμπιστοσύνη και στήριξή της».
Τέλος, η «σιδηρά κυρία» του Ταμείου, απευθύνει έκκληση για τη διασφάλιση ενός περιβάλλοντος, το οποίο σέβεται την ιδιωτικότητα των εσωτερικών συζητήσεων και λαμβάνει όλα τα μέτρα για τη διασφάλιση της προσωπικής ασφάλειας. 


Πηγή: Η απάντηση της Λαγκάρντ στον Τσίπρα για τα WikiLeaks: Παράλογες εικασίες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/260099/i-apantisi-tis-lagkarnt-ston-tsipra-gia-ta-wikileaks-paraloges-eikasies#ixzz44nexqpd9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου