Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Τώρα: κατάληψη φοιτητών- ακύρωσαν την ομιλία της Ρ. Αντωνοπούλου (φωτο-video)

koi-foitites-epimel1Σκηνικό έντασης με δεκάδες φοιτητές των πανεπιστημιακών τμημάτων του  Αγρινίου είναι σε εξέλιξη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου όπου βρίσκεται η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ράνια Αντωνοπούλου για να μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα που οργανώνει η δημοτική παράταξη «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα».

koi-foitites-epimel2

Οι φοιτητές με πανό και συνθήματα για τα αιτήματα τους κάνουν κατάληψη στην  αίθουσα διαμηνύοντας πως δεν θα επιτρέψουν την διεξαγωγή της  εκδήλωσης. Η υπουργός μάλιστα βρίσκεται αποκλεισμένη στο γραφείο της διοίκησης του Επιμελητηρίου στο οποίο βρίσκεται και ισχυρή αστυνομική δύναμη με διμοιρία των ΜΑΤ. Η αστυνομία πάντως αιφνιδιάστηκε από την κίνηση των φοιτητών.
Οι φοιτητές εξάλλου ήρθαν σε έντονες αντιπαραθέσεις με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ  που τους αποδοκίμασαν αλλά και με την βουλευτή Μαρία Τριανταφύλλου που τους χαρακτήρισε ως χρυσαυγίτες.
Νεώτερη ενημέρωση 20.00 : Οι φοιτητές έχουν έντονες λεκτικούς διαξιφισμούς με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πολλά από τα οποία πλέον αποχωρούν από την αίθουσα. Επίσης συνομιλούν με τους βουλευτές Γ.Βαρεμένο και Μαρία Τριανταφύλλου. Η αναπληρώτρια υπουργός παραμένει στο γραφείο της διοίκησης του Επιμελητηρίου.
Οι φοιτητές ζητούν δεσμεύσεις για τα αιτήματα όπως να σταματήσει η υποβάθμιση των τμημάτων, στέγαση και σίτιση. «Λεφτά στην παιδέια και όχι στις τράπεζες»  και «Καμία ανοχή στην υποβάθμιση των τμημάτων» αναφέρουν τα πανό.
Παρών στο Επιμελητήριο είναι και ο περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Φ. Τσόλκας.
koi-foitites-epimel12
koi-foitites-epimel3
koi-foitites-epimel4
koi-foitites-epimel5
koi-foitites-epimel6
koi-foitites-epimel7
koi-foitites-epimel8
koi-foitites-epimel9
koi-foitites-epimel10
koi-foitites-epimel11
koi-foitites-epimel13
koi-foitites-epimel14
koi-foitites-epimel15
koi-foitites-epimel16
- See more at: http://www.agriniopress.gr/foitites-epimelithtrio/#sthash.3NSVUndX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου