Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Και το Πρώτο Θέμα για την αποκάλυψη του Secret για τον συνεργάτη-τραγουδιστή του Βούτση (ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ)

Και το Πρώτο Θέμα για την αποκάλυψη του Secret για τον συνεργάτη-τραγουδιστή του Βούτση (ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ) - Κεντρική Εικόνα
Ξανά στο φως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Secret για τον Γιώργο Ζάμπα
Ποιος είπε ότι η πολιτική δεν είναι τέχνη; Η περίπτωση νεαρού τραγουδιστή, ο οποίος από αυτή την εβδομάδα συγκαταλέγεται στους στενούς συνεργάτες του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, μετά τον διορισμό του στο γραφείο του, είναι χαρακτηριστική.

Πρόκειται για τον Γιώργο Ζάμπα, ο οποίος τα πρωινά περνά το κατώφλι του Κοινοβουλίου για να εργαστεί ως μετακλητός υπάλληλος, ενώ το βράδυ διασκεδάζει με δικά του άσματα, αλλά και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, τους θαμώνες νεολαιίστικων μουσικών κέντρων εν μέσω λουλουδοπόλεμου. Πρόκειται ουσιαστικά για ακόμη μία πρωτοτυπία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και δη του... μερακλή προέδρου του Κοινοβουλίου.

Το συγκεκριμένο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ πριν δύο μήνες επανέρχεται στη δημοσιότητα μετά και το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος του Σαββάτου.Μη χάσετε το Θέμα που κυκλοφορεί

Βλέπετε, μετά τους ανιψιούς, τις θυγατέρες, τους γιους, τις συζύγους, ακόμη και τις συντρόφους, οι κυβερνώντες είπαν να βολέψουν και αυτούς που τους διασκεδάζουν ποικιλοτρόπως.

Εξάλλου, οι γνωρίζοντες λένε πως κάποιες φορές, κυρίως τις Παρασκευές, αφού ολοκληρώνεται η συνεργασία τους στη Βουλή, ο Νίκος Βούτσης προτρέπει τους άλλους συνεργάτες του να χαλαρώνουν με τα τραγούδια του συμβούλου του.

Ο πατέρας του Κώστας, κορυφαίος πολιτικός μηχανικός της Αθήνας, ήταν στο παρελθόν μέλος του Συνασπισμού και υποψήφιος της παράταξης του ΣΥΝ στο ΤΕΕ.

Ο νέος συνεργάτης του προέδρου της Βουλής το 2000 εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παράλληλα ασχολήθηκε με το τραγούδι επαγγελματικά, με πολλούς μάλιστα να κάνουν λόγο για νέο, ανερχόμενο αστέρι του λαϊκού πενταγράμμου.

Έχει εμφανιστεί στην μπουάτ Εσπερίδες, στην Αρχιτεκτονική, στο Σταυρό του Νότου και σε αρκετές πίστες και κλαμπ, ενώ φέτος μπορεί κανείς να τον συναντήσει σε διάφορα hot στέκια της Αθήνας και της επαρχίας, όπως το «NV Nuevo Πανόρμου».

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Secret κάνοντας κλικ εδώ: SECRET: Ο τραγουδιστής Γιώργος Ζάμπας διορίστηκε σύμβουλος του προέδρου της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου