Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΚΗΣΗ O Καμμένος... πιλότος – Φόρεσε στολή και πέταξε για την Ανδραβίδα [εικόνες]

O Καμμένος... πιλότος – Φόρεσε στολή και πέταξε για την Ανδραβίδα [εικόνες]                 

Την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με την ευκαιρία της έναρξης διεξαγωγής της Πολυεθνικής Αεροπορικής Διακλαδικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2016».
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, πέταξε με αεροσκάφος F-4E Phantom, με χειριστή το διοικητή της 338 Μοίρας της 117 ΠΜ.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 16:17 μ.μ. από την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας και εκτέλεσε αποστολή ναυτιλίας σε μεσαία και χαμηλά ύψη στην περιοχή του Ιονίου Πελάγους, από τη Ζάκυνθο μέχρι την Κέρκυρα. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση στις 17:20 μ.μ..

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε στην επίσκεψη του ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης.
Στην ΗΝΙΟΧΟΣ 2016 συμμετέχουν αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ και των ΗΠΑ, ενώ η γαλλική πολεμική αεροπορία συμμετέχει με παρατηρητή.

Η άσκηση προβλέπει τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών αποστολών σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του στρατού ξηράς.


Πηγή: O Καμμένος... πιλότος – Φόρεσε στολή και πέταξε για την Ανδραβίδα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/260517/o-kammenos-pilotos-forese-stoli-kai-petaxe-gia-tin-andravida-eikones#ixzz44zDSWX99

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου