Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ταυτοποιήθηκε νεαρός για τα γκαζάκια στο Ι.Χ. του υποστράτηγου Φ. Τσόλκα

geg-gazakia-tsolkas7Με την μέθοδο του DNA σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Γ»  έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή ενός νεαρού ηλικίας 18 ετών περίπου στην επίθεση με γκαζάκια που έγινε τη νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου του 2014, στο αυτοκίνητο του τότε ταξιάρχου και σημερινού υποστράτηγου και Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Φώτη Τσόλκα στο Αγρίνιο, στην περιοχή του παλιού νοσοκομείου.Την ίδια νύχτα άγνωστοι είχαν τοποθετήσει  γκαζάκια και στην οικία του γνωστού δικηγόρου Αρ. Φατούρου. Οι εκρήξεις είχαν γίνει σχεδόν ταυτόχρονα προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές αλλά μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους των περιοχών όπου σημειώθηκαν.

Επί τόπου είχαν βρεθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ έγιναν ενέργειες σήμανσης και λήψης στοιχείων, υπολειμμάτων των μηχανισμών αλλά και γενετικού υλικού, που όπως φαίνεται είχαν αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί με την μέθοδο του DNA η εμπλοκή ενός νεαρού ατόμου, που μέχρι πρόσφατα δεν είχε απασχολήσει την Αστυνομία. Η εμπλοκή του 18χρονου σχετίζεται με την έκρηξη στο αυτοκίνητο του κ. Τσόλκα, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
geg-gazakia-tsolkas5Να θυμίσουμε πως την ημέρα της επίθεσης ο δικηγόρος κ. Φατούρος υπέβαλλε μήνυση θεωρώντας πως πίσω από την επίθεση που δέχτηκε βρίσκονται άτομα που κινούνται στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό  χώρο  και που σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον έχουν απειλήσει κατά το παρελθόν. Μάλιστα ανέφερε στην μήνυση  του τις απειλές που φέρεται να δέχτηκε από συγκεκριμένο άτομο που έχει απασχολήσει την Αστυνομία και την δικαιοσύνη. Ο γνωστός νομικός, έχει εκπροσωπήσει αρκετές φορές την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ακαρνανίας , μεταξύ άλλων και σε υποθέσεις συμπλοκών ή επιθέσεων στις οποίες εμπλέκονταν άτομα του συγκεκριμένου χώρου και θεωρεί πως γι’αυτόν τον λόγο στοχοποιήθηκε από ομάδες που θέλησαν να του στείλουν «μήνυμα».
Η ανακριτική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται πλέον να κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις τόσο ο κατονομαζόμενος από τον δικηγόρο άνδρας, όσο και ο νεαρός που άφησε το «αποτύπωμα» του στην επίθεση σε βάρος του υποστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ.
Από την εφημερίδα «Γεγονός»
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%b6%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1/#sthash.B4ISUNBn.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου