Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Χωρίς τους Αργεντινούς στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός- η αποστολή

sup-olympiak-panai16


Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπλογίζει τους Τσόρι-Καμπιάσο για το ματς με τον Παναιτωλικό όπως και τον Σαλίνο. Εκτός κι ο τιμωρημένος Μιλιβόγεβιτς.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τους Καμπιάσο και Τσόρι να μην είναι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα.

Επίσης ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι τιμωρημένος και δεν υπλογίζεται όπως κι ο Λεάντρο Σαλίνο που ακολούθιησε πρόγραμμα αποφόρτισης.
Κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να συνεχίσουν την σαρωτική τους πορεία σε μια έδρα που πέρυσι αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1).
Οπότε το 4-2-3-1 του Πορτογάλου θα αποτελείται από τους:
Ρομπέρτο ή Καπίνο, Μαζουακού και Ελαμπντελαουί θα είναι στα μπακ κι οι Σιόβας-Μποτία θα είναι στα στόπερ. Οι Κασάμι-Ζντιέλαρ θα είναι τα δύο χαφ με τον Φορτούνη να είναι πίσω από τον Ιντέγε κι οι Πάρντο – Ντουρμάζ θα είναι στα άκρα.
Αναλυτικά η αποστολή:
Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.
gazzetta.gr
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%ce%bf-%ce%bf/#sthash.I2aa6wIf.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου