Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Β. Κώτσης: «Ευχαριστώ όσους αψήφησαν τον εκβιασμό Καραπάνου»

po-kotsis-mesologgiΜε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση σε βάρος του δημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου της ΝΔ Β. Κώτσης, ευχαρίστησε όσους τον υποστήριξαν στη χθεσινή διαδικασία.Αναλυτικά η δήλωση του:

«Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ  ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ εσάς που ΑΨΗΦΗΣΑΤΕ τον εκβιασμό του Δημάρχου της Ι.Π. Μεσολογγίου  Νίκο Καραπάνου , την ωμή του παρέμβαση στην Εκλογική Διαδικασία και ήρθατε να διατρανώσετε στο πρόσωπό μου ότι : «Υπάρχει και άλλος δρόμος »  κόντρα στο «παλιό»,,, ο δρόμος της ελεύθερης βούλησης!!!!!
Ήδη από την κάλπη του προέδρου σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση  των ψηφισάντων λείπουν  22 ψηφοδέλτια !  «  Ο νοών νοείτω »  κε Δήμαρχε, για την αδιάβλητη  διαδικασία όπως έχει κατατεθεί και σχετική ένσταση .
ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ και σας υπόσχομαι ότι : ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ….!!!
Υ.Γ. Συγχαρητήρια,  αποκλειστικά και μόνο,  στο φίλο και συναγωνιστή Παναγιώτη Μυλωνά.
Με τιμή
Βασίλης Κώτσης
Υποψήφιος πρόεδρος για την ΔΗΜ.ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%b2-%ce%ba%cf%8e%cf%84%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e-%cf%8c%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf/#sthash.dyTmQ0Yh.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου