Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Δεν πήραν άδεια Πανιώνιος και Ηρακλής!

Δεν πήραν άδεια Πανιώνιος και Ηρακλής!
Η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν χορήγησε άδεια σε Πανιώνιο, Ηρακλή (αλλά και Πανθρακικό, Καλλονή) με τους «κυανέρυθρους» να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ! Αναμένεται, βέβαια, η έφεση.


Οι πληροφορίες για τη μη αδειοδότηση τόσο του Πανιωνίου, όσο και του Ηρακλή (πέρα από τον Πανθρακικό και την Καλλονή, που έχουν υποβιβαστεί) επιβεβαιωθήκαν επίσημα το βράδυ της Παρασκευής (8/4)!

Η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν χορήγησε άδεια στους «κυανέρυθρους», αλλά ούτε και στον «Γηραιό», ενώ το ίδιο έπραξε και με τις δύο υποβιβασθείσες ομάδες της Super League, Πανθρακικό και Καλλονή, θεωρώντας πως οι φάκελοι των τεσσάρων ΠΑΕ είναι ελλιπείς.

Αντίθετα, πήρε άδεια η Βέροια, που ήταν και εκείνη… επίφοβη.

Φυσικά, και οι τέσσερις ΠΑΕ που δεν πήραν άδεια έχουν το δικαίωμα έφεσης (εντός τεσσάρων ημερών) στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν ούτε εκεί να εξασφαλίσουν τη σχετική άδεια, αυτό σημαίνει πως θα έχουν μεγάλο περιορισμό στις μεταγραφές, ενώ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ακόμη χειρότερα, δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή στα πλέι οφ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου