Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Πέταξαν πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αλιβέρι - ΦΩΤΟ

Πέταξαν πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αλιβέρι - ΦΩΤΟ
Στόχος επίθεσης έγιναν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κύμης – Αλιβερίου στη Νότια Εύβοια. Άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, σύμφωνα με το eviazoom, πριν από λίγες ημέρες, πέταξαν πέτρες στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Σε ανακοίνωση της Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Κύμης – Αλιβερίου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση, ότι τέτοιες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν .Αντίθετα. Μας δυναμώνουν».
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Κύμης – Αλιβερίου:
"Θέλουμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία, για την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία μας, από κουκουλοφόρους, με αποτέλεσμα την θραύση της γυάλινης πρόσοψης των γραφείων. Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας τέτοιες ενέργειες και πρακτικές, που έρχονται από το παρελθόν και θυμίζουν, καταδικασμένες στη συνείδηση του λαού, τακτικές του παρακράτους και της άκρας δεξιάς. Θέλουμε να κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση, ότι τέτοιες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν .Αντίθετα. Μας δυναμώνουν. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε απερίσπαστοι τον αγώνα μας, τόσο για τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας όσο και της πατρίδας μας, για την έξοδο από τα μνημόνια, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την επαναφορά της οικονομίας σε τροχιά ανάκαμψης γιατί οι καιροί δεν μπορούν να περιμένουν…"
Πηγή: eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου