Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Αγρίνιο: συνελήφθη για καταδικαστικές αποφάσεις και ναρκωτικά ο δράστης της απάτης με το περιστέρι

geg-apati-peristeriΣτη σύλληψη ενός 43χρονου προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην περιοχή του Αγρινίου. Σε βάρος του 43χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπές και απάτες.
Οι καταδικαστικές αποφάσεις εκδόθηκαν από το 2009 μέχρι το 2013 με συνολική ποινή φυλάκισης τους 72 μήνες.

Στην κατοχή του 43χρονου, που είναι κάτοικος Νιοχωρίου Δ.Ε. Οινιαδών του δήμου Μεσολογγίου ,   χθες το βράδυ, βρέθηκαν και εννέα ναρκωτικά χάπια, οπότε ο 43χρονος συνελήφθη και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Με τη σύλληψη του 43χρονου όμως, εξιχνιάστηκε και κλοπή που σημειώθηκε στις 8/1/2016 στην οδό Κρυστάλλη στο Αγρίνιο. Ο 43χρονος είχε αφαιρέσει τότε, με τη μέθοδο της απασχόλησης, 350 ευρώ από το θύμα του.
Εντύπωση είχε προκαλέσει τότε ο τρόπος με τον οποίο ο, μέχρι σήμερα άγνωστος,  δράστης απασχολούσε τα θύματά του. Ο 43χρονος χτυπούσε τα κουδούνια σε σπίτια κυρίως πρωινές ώρες, και απευθυνόμενος σε νοικοκυρές ή σε ηλικιωμένους «πάσαρε» το εξής παραμύθι: Πως είναι γείτονας (σ.σ. σε ορισμένες περιπτώσεις έλεγε και ποιας γειτόνισσας γιος είναι!) και πως διατηρεί περιστερώνα και ένα μικρό περιστέρι έχει βρεθεί στο μπαλκόνι του υποψήφιου θύματος! (Δείτε τι έγραφε το agriniopress.gr για την υπόθεση ΕΔΩ) Σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλες περιπτώσεις έλεγε στα υποψήφια θύματά του που τους είχε δει σε όνειρο να του λένε τους  αριθμούς  σε τυχερό παιχνίδι και πως ήταν εκεί για να τους ευχαριστήσει από κοντά!
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%cf%83%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%cf%86%cf%85%ce%b3%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1/#sthash.H37ALNlV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου