Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο Πάνος Καμμένος απαντά στις προκλήσεις Τούρκων και Σκοπιανών: Πήγε στο υπουργείο με στολή παραλλαγής [εικόνες]

Ο Πάνος Καμμένος απαντά στις προκλήσεις Τούρκων και Σκοπιανών: Πήγε στο υπουργείο με στολή παραλλαγής [εικόνες]                 
Άσκηση «πολεμικής ετοιμότητας» που αποτελεί απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων ημερών αλλά και στα Σκόπια διέταξε τα ξημερώματα ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Το πεδίο δράσης των ΕΔ, η περιοχή της Ειδομένης και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Ειδικά η περιοχή Χίου και Οινουσσών.
Ενδεικτικό του «πολεμικού κλίματος» η στολή παραλλαγής με την οποία εμφανίστηκε από τα ξημερώματα στο γραφείο του στο ΥΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος.
Το ΓΕΕΘΑ πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι :
«Στο πλαίσιο άσκησης ετοιμότητας, πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016, διετάχθη ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης “Δ” βορείου τομέα καθώς και αεράμυνας περιοχής Χίου-Οινουσσών».
Η άσκηση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ στην περιοχή της Χίου έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του ένα τουρκικό ελικόπτερο.
Οι προκλήσεις των Τούρκων έχουν προκαλέσει συναγερμό στην Αθήνα και οι εκτιμήσεις δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες σε ό,τι αφορά τις προθέσεις της Άγκυρας.


 


Πηγή: Ο Πάνος Καμμένος απαντά στις προκλήσεις Τούρκων και Σκοπιανών: Πήγε στο υπουργείο με στολή παραλλαγής [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/262080/o-panos-kammenos-apanta-stis-prokliseis-toyrkon-kai-skopianon-pige-sto-ypoyrgeio-me#ixzz45nHt7Xdw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου