Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Νέα στοιχεία για το τροχαίο με θύμα τον 20χρονο Δ.Τσινιά

geg-nikolouli-tsinias2

  «Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης από το «Τούνελ» μας οδηγούν στο να πράξουμε όλα τα νόμιμα για να δικαιωθεί η μνήμη του αδικοχαμένου νέου.»
Τα παραπάνω τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του Δημήτρη Τσινιά από το Αγρίνιο, κ. Χρήστος Ανδριάς, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 8 Απριλίου.

«Από την εκπομπή προέκυψαν νέα στοιχεία που δεν είχαμε μέχρι σήμερα, που δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται για τροχαίο. Η οικογένεια προσανατολίζεται να προχωρήσει σε μήνυση για ανθρωποκτονία και ο Εισαγγελέας θα πρέπει να καλέσει βασικούς μάρτυρες» τόνισε χαρακτηριστικά.
Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Τσινιάς 20 χρόνων, λίγο καιρό πριν βρει φρικτό θάνατο, φιλοξένησε στο σπίτι του παππού του μια φίλη του που ήθελε να προστατέψει από μια ομάδα ατόμων που την εκμεταλλεύονταν.
Το «Τούνελ» την εντόπισε στη ζωντανή εκπομπή της Παρασκευής 1 Απριλίου και διακριτικά έστειλε τη φωτογραφία της στον παππού του Δημήτρη, που την αναγνώρισε. Από τότε η συγκεκριμένη κοπέλα όχι μόνο δεν ήρθε σε επαφή με την οικογένεια για να βοηθήσει με τυχόν πληροφορίες, αλλά «κατέβασε» και τη σελίδα του προφίλ της στο Facebook.
Ο δικηγόρος της οικογένειας απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι περισσότερο να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του Δημήτρη ή με την εκπομπή.
http://www.anikolouli.gr/
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%ce%b8%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd/#sthash.g3hW3c1J.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου