Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Φρικτές υποψίες για το τροχαίο με θύμα έναν 20χρονο

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Φρικτές υποψίες για το τροχαίο με θύμα έναν 20χρονο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή ενός 20χρονου τον Ιούνιο του 2014 στο Αγρίνιο. Η οικογένεια του αδικοχαμένου Δ.Τ έχει βάσιμες υποψίες ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια! Ο άτυχος 20χρονος είχε σκοτωθεί ακαριαία όταν, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από νυχτερινή διασκέδαση, το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ανετράπη σε τούνελ και εκτινάχθηκε σε απόσταση πολλών μέτρων, κοντά στο σπίτι του.
Τότε είχε θεωρηθεί πως επρόκειτο για ένα τραγικό αλλά τυχαίο συμβάν, όμως τις φρικτές υποψίες της οικογένειας αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Οι οικείοι του άτυχου νέου δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν πως κάτι ύποπτο είχε συμβεί.
Σύμφωνα με στοιχεία που κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν οι συγγενείς έπειτα από έρευνα δύο ετών, ένα μυστηριώδες αυτοκίνητο φέρεται ότι εμβόλισε τη μηχανή του 20χρονου. Αυτό φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και ο πραγματογνώμονας που διόρισε η οικογένεια, ο οποίος θεωρεί βέβαιη την εμπλοκή δεύτερου οχήματος, που έπεσε με δύναμη πάνω στο μηχανάκι. Παράλληλα, αυτόπτης μάρτυρας έχει περιγράψει ότι την επίμαχη στιγμή στο τούνελ άκουσε τους κινητήρες δύο οχημάτων, ενώ μετά τα η σύγκρουση είδε ένα αυτοκίνητο να φεύγει και τον νεαρό να κείτεται στο οδόστρωμα.
Όπως αποκαλύπτουν συγγενείς και φίλοι του 20χρονου, το τελευταίο διάστημα ήταν προβληματισμένος. Κατά πληροφορίες, όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν από τη στιγμή που προσφέρθηκε να βοηθήσει μία φίλη του, φιλοξενώντας τη στο σπίτι του παππού του για δύο βράδια. Η κοπέλα, ωστόσο, φέρεται ότι είχε εμπλακεί σε μία παρέα «νταήδων», μέλη της οποίας ίσως έβαλαν στο στόχαστρο τον 20χρονο, φτάνοντας σε σημείο να τον απειλήσουν προκειμένου να απομακρυνθεί από εκείνη.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου