Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού-πεδίο μάχης η Λευκάδα (video)

geg-epeisodia-opadoi-lefkadaΣοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής στη Λευκάδα, όπως μετέδωσαν τοπικά Μέσα, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών…

Με άσχημους οιωνούς φαίνεται πως μπαίνουμε στο κλίμα του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί το μεσημέρι στη Λευκάδα, καθώς νωρίς το πρωί της Κυριακής (20/3) τα τοπικά μέσα ανέφεραν επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην περιοχή.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lefkadapress.gr, νωρίς το πρωί οπαδοί του Παναθηναϊκού πέρασαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα την πλωτή γέφυρα και προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια στο πάρκο της παραλίας.

Ως πρωτόγνωρα χαρακτηρίζουν τα επεισόδια όσοι βρέθηκαν εκεί, ενώ έχουν γίνει εκτεταμένες ζημιές στο Ionion Star όπου διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού, καθώς και σε σταθμευμένα οχήματα.
Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία έπειτα από μισή ώρα. Σπασμένα αυτοκίνητα, κατεστραμμένο οδόστρωμα από τις πέτρες και βανδαλισμοί στο ξενοδοχείο Ionian Star οι πρώτες αναφορές.
Πηγή φωτογραφιών: lefkadapress.gr – πηγή video: mylefkada.gr
Οι φωτογραφίες είναι του κ. Σπύρου Δαλλού.
geg-epeisodia-opadoi-lefkada2
geg-epeisodia-opadoi-lefkada1
535086_10201499997098672_1190670968658888344_n
geg-lefkada-opadoi3
geg-lefkada-opadoi4
geg-lefkada-opadoi5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου