Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Live: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

sup-panai-paokΈνα ακόμα σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Αρχικά ο γηπεδούχος Παναιτωλικός για να συνεχίσει να ελπίζει στο… θαύμα της πεντάδας και κυρίως της έκτης θέσης που αν δεν πάρει άδεια ο Πανιώνιος δίνει την έξοδο στην Ευρώπη.
Από την άλλη και ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ έχοντας μείνει πολύ πίσω θέλει το τρίποντο για να περάσει πάλι τον Πανιώνιο και να μην αφήσει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να ξεφύγουν ενόψει των πλέι οφ.

Στο Αγρίνιο θα κάνει ντεμπούτο στο πάγκο του ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς που αντικατέστησε τον Ιγκόρ Τούντορ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης):Κυριακίδης, Κέβιν, Μάκος, Κούσας, Μύγας, Μαλέβο, Μουνιός, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Ουάρντα
sup-panai-paok-synthesi
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Βελλίδης, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Μυστακίδης, Πέλκας, Αθανασιάδης.
Στο πάγκο του Παναιτωλικού βρίσκονται οι: Κριστιάνο, Βόουτερ, Ρουσκουλέδα, Ρουμπουλάκου, Βασιλείου, Χαντακιάς, Βασιλούδης.
Στο πάγκο του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Μελίσσας, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Σάμπο, Κάκκος, Δημητριάδης, Αντόνις.
Ο Στέλιος Μαλεζάς έχοντας περάσει από τον Παναιτωλικό δεν σταματά να μιλάει σε παλιούς γνωστούς.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Κωνσταντίνος Ποντίκης του συνδέσμου Πρέβεζας και Χρήστος Μαγιάννης του συνδέσμου Άρτας.
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 11 φορές είτε στο Αγρίνιο, είτε στην Θεσσαλονίκη με τον Παναιτωλικό να έχει μία νίκη και αυτή εντός έδρας το 2014 με 2-0
Παρακολουθήστε live τη ροή του αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου