Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

«Πνιγμένο» στη σκόνη το Αγρίνιο (φωτο)

koi-skoni-agrinio6Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο από το πρωί, μετά τους ενισχυμένους νοτιάδες που σήκωσαν τεράστια σύννεφα σκόνης. Μιας σκόνης που έχει καλύψει μεγάλο μέρος και της δυτικής Ελλάδας.Η εικόνες από την πόλη του Αγρινίου, είναι χαρακτηριστικές αφού ακόμη και σημεία σε κοντινές αποστάσεις δεν είναι εύκολα ορατά. Πολλοί είναι οι κάτοικοι που έχουν νιώσει δυσφορία και παρουσιάζουν τσούξιμο στα μάτια και αλλεργίες. Να σημειωθεί πως από το απόγευμα αναμένονται βροχές, γεγονός που σημαίνει πως όλη αυτή η σκόνη θα μετατραπεί σε λάσπη.

koi-skoni-agrinio1Άστατος καιρός στην περιοχή του Αγρινίου αναμένεται και την Πέμπτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το πρωί , άλλα και την Παρασκευή 25 Μαρτίου. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το Σάββατο.
Δείτε χαρακτηριστικές πανοραμικές φωτογραφίες από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα Τετάρτη το Αγρίνιο.
koi-skoni-agrinio2
koi-skoni-agrinio3
koi-skoni-agrinio4
koi-skoni-agrinio5

- See more at: http://www.agriniopress.gr/%cf%80%ce%bd%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-2/#sthash.cAXya8e7.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου