Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

(ΒΙΝΤΕΟ) Αμνησία ο Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ! «Εμείς ουδέποτε σπάσαμε κομματική εκδήλωση…»

Με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στην περιοχή του Ζωγράφου με φερόμενα μέλη της Λαϊκής Ενότητας να μπαίνουν στην εκδήλωση όπου ομιλητής ήταν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης σχολίασε το γεγονός, δείχνοντας ότι μάλλον ξέχασε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια ως αντιπολίτευση…

Ειδικότερα, ο κ. Ζαχαριάδης, αφού αφού καταδίκασε την ενέργεια των νεαρών στο κινηματοθέατρο «Αλέκα» να μπουκάρουν και να φωνάξουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης δήλωσε εμφατικά πως «εμείς δεν κάναμε ποτέ αντισυγκεντρώσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση ουδέποτε έσπασε εκδήλωση άλλου κόμματος…».
Προφανώς ξέχασε τα όσα τραγικά συνέβαιναν το 2010-2011 με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να προπηλακίζουν υπουργούς και βουλευτές και να μπουκάρουν σε κομματικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, που τότε ήταν στην κυβέρνηση.

Σημειώνεται, πως κάτι αντίστοιχο είχε πει και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη πριν από περίπου ένα μήνα, δείχνοντας πως μάλλον η αμνησία είναι μεταδοτική στον ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου