Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Καμμένος: Ο Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Καμμένος: Ο Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί – ΒΙΝΤΕΟ
«Ο κ. Μουζάλας ο ίδιος οφείλει να παραιτηθεί», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
«Ο κ. Μουζάλας ο ίδιος οφείλει να παραιτηθεί. Έχοντας παραδεχθεί ότι έκανε σφάλμα, οφείλει να παραιτηθεί. Στην πολιτική και στη ζωή όσοι κάνουν γκάφα τις πληρώνουν. Όποιος κάνει λάθος, το πληρώνει και τελειώνει», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Mega.
«Η κυβέρνηση ποτέ δεν αδυνατίζει όταν είμαστε ειλικρινής και όταν όλοι σεβόμαστε κάποιες αρχές. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, προκειμένου να στηρίξουμε αυτή την κυβέρνηση, πολλές φορές, πήραμε αποφάσεις σκληρές για εμάς», είπε ακόμα.
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τέτοιου είδους φαινόμενα να χτυπήσουν την κυβερνητική συνοχή. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω αυτή τη στιγμή στηρίζοντας έναν υπουργό ο οποίος έχει κάνει αυτό το έγκλημα. Δεν μπορεί ο κ. Μουζάλας να συνεχίσει να είναι υπουργός Αυτής της κυβέρνησης», πρόσθεσε.
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας πρόσθεσε ότι ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί και ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν γκάφες και όταν γίνονται πληρώνονται. «Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πηγαίνει στη Σύνοδο και να έχουμε τέτοιες δηλώσεις που είναι επιζήμιες», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής έχει μιλήσει λανθασμένα στο παρελθόν και για 150.000 πρόσφυγες που θα φτάσουν στην Ελλάδα και για ενσωμάτωσή τους στον πληθυσμό της χώρας.

Όπως αποκάλυψε μίλησε χθες με τον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν είχε δει το επίμαχο βίντεο, και επιφυλάχθηκε ώστε να ενημερωθεί και να υπάρξει νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων. Αφήνοντας να εννοηθεί πως ο κ. Μουζάλας ενδέχεται να παραιτηθεί σήμερα.
«Τα πράγματα είναι απλά. Εδώ έχουμε μια κυβέρνηση συνεργασίας. Στην κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Μουζάλας, δεν έχει την εμπιστοσύνη μας. Χωρίς τέτοιους σοβαρούς λόγους, το έκανε και ο Παναγιώτης ο Σγουρίδης, και ο Δημήτρης ο Καμμένος, το έκανε και ο Παύλος ο Χαϊκάλης», είπε ακόμα ο κ. Καμμένος.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου