Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Επιμένουν οι ΑΝΕΛ... ...στην παραίτηση Μουζάλα

Μανταλένα Παπαδοπούλου...στην παραίτηση Μουζάλα...

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη συμφωνία για το προσφυγικό και επέμεινε στην παραίτηση...
Μουζάλα, λέγοντας χαρακτηριστικά «ναι, υπάρχει ζήτημα. Δεν έχει αλλάξει κάτι…».

Η κ. Παπαδοπούλου μιλώντας στο Mega, δε συμμερίστηκε την άποψη ότι η Τουρκία είναι κερδισμένη, και επισήμανε ότι η Άγκυρα υπό καθεστώς πίεσης «προέβαλε όλες τις διεκδικήσεις, αλλά δεν τη βλέπουμε να κερδίζει. Το θέμα είναι να εφαρμοστούν αυτά που συμφωνήθηκαν. Αυτό αναμένουμε να το δούμε».

Σε ότι αφορά τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, επικαλέστηκε το λεχθέν από τον πρωθυπουργό ότι «ο κ. Μουζάλας βοήθησε ώστε να υπάρχει μια εύνοια σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στις σχέσεις της Ελλάδας με τα άλλα κράτη-μέλη».

Πρόσθεσε ότι το όλο θέμα θα λυθεί με την επιστροφή του πρωθυπουργού και του υπουργού 'Αμυνας από το εξωτερικό, αποσαφηνίζοντας στην συνέχεια ότι «η διαφοροποίηση των ΑΝ.ΕΛΛ. δεν αφορά στο έργο του κ. Μουζάλα, αφορά στη χρήση του όρου ''Μακεδονία'' για τα Σκόπια από έναν υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης».

Απέρριψε την χρήση του όρου «σαρδάμ» στην προκειμένη περίπτωση, προσθέτοντας «είτε ήταν γκάφα είτε δεν ήταν, η ουσία είναι ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, που είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων διεθνώς στην κρίσιμη φάση της Συνόδου - δυο μέρες πριν - να χρησιμοποιεί τον όρο ''Μακεδονία'' για τα Σκόπια, δεν είναι κάτι που οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο».

Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε επίσης ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. επιμένουν στην παραίτηση Μουζάλα, λέγοντας χαρακτηριστικά «ναι, υπάρχει ζήτημα. Δεν έχει αλλάξει κάτι…».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου