Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Κήρυγμα μίσους κατά προσφύγων... ...από τον Αμβρόσιο


 

...από τον Αμβρόσιο...

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων συνεχίζει τα κηρύγματα μίσους, τονίζοντας πως οι πρόσφυγες και οι μετανάστες δεν είναι καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα, ενώ τους χαρακτηρίζει ως...
«στίφη ισλαμιστών που αποστέλλονται για να αλλοιώσουν και να κατακτήσουν την πατρίδα μας».

Μέσα από το προσωπικό του blog, ο Αμβρόσιος κάνει λόγο για αγάπη της εκκλησίας προς τους «ταλαίπωρους ανθρώπους», τους οποίους η εκκλησία «αγαπά, συμπονά και ταΐζει», αλλά δεν γίνεται να «μείνουν μόνιμα κοντά μας», καθώς «δεν έχουμε χώρο για να φιλοξενήσουμε στην περιοχή μας όλα αυτά τα στίφη των ισλαμιστών, τα οποία εκβιαστικά αποστέλλονται στην πατρίδα μας για να την αλλοιώσουν και να την κατακτήσουν».

Στη συνέχεια στέκεται στα παραδείγματα χωρών που αντιμετωπίζουν εχθρικά τους πρόσφυγες και μετανάστες και κάνει έκκληση να μη γίνουν δεκτοί στην Πελοπόννησο. «Οι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Ηγήτορες αρνούνται να τους δεχθούν στη Χώρα τους. Οι Αυστριακοί π.χ. έκλεισαν τα Σύνορα της Αυστρίας. Οι Γερμανοί επαναστάτησαν. Οι Βαλκάνιοι έκλεισαν και αυτοί τα Σύνορά τους. Οι Τουρκαλάδες ασταμάτητα τους ξεφορτώνουν στα νησιά μας. Με δεδομένα όλα τα παραπάνω κάνουμε έκκληση προς κάθε αρμόδιο. Να μη δεχθούμε τους μετανάστες στην Πελοπόννησο! Ας κρατήσουμε καθαρόαιμο τόν εαυτό μας και τον πληθυσμό μας! Ας περιφουρήσουμε την Ορθόδοξο Πίστη μας και Παράδοσή μας! Ας περιφρουρήσουμε την Γλώσσα μας και τον Πολιτισμό μας!».

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου