Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

ALERT!Δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - Εντολή για εκκένωση




Εντολή για εκκένωση - Πληροφορίες για 11 νεκρούς
ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...
Δείτε ζωντανή εικόνα




Σοκ και πανικός επικρατεί στη βελγική πρωτεύουσα καθώς το πρωί της Τρίτης το αεροδρόμιο των Βρυξελλών συγκλονίστηκε από...
δύο εκρήξεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βόμβα εξερράγη κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines. Οπως μεταδίδουν τα βελγικά ΜΜΕ υπάρχουν τουλάχιστον 11 νεκροί και 20 τραυματίες. Ωστόσο σύμφωνα με άλλες πηγές οι νεκροί είναι τουλάχιστον 25.

Αυτόπτες μάρτυρες μεταδίδουν ότι είδαν με τα μάτια τους βόμβα στο check-in των αναχωρήσεων. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα εξερράγη κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines.

Η Eurocontrol ανακοίνωσε ότι το αεροδρόμιο των Βρυξελλών κλείνει μέχρι νεωτέρας. Καμία πτήση δεν επιτρέπεται να προσγειωθεί ή να απογειωθεί, ενώ έχουν σταματήσει και τα δρομολόγια των τρένων προς αυτό.

Οι εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών σημειώνονται ένα 24ωρο μετά την ταυτοποίηση ενός εκ των συνεργών του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, η ταυτοποίηση του οποίου έγινε χτες από τις βελγικές αρχές. Πρόκειται για τον τρομοκράτη που έφτιαχνε τις βόμβες, τον Najim Laachraoui. Από χτες οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, βρίσκονταν πολύ κοντά στην σύλληψή του.














Δείτε Live εικόνα από το σημείο


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου