Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΝΔ Θεοχάρης: Θα συμβάλω για τη μεγάλη Κεντροαριστερά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC


 


Την εκτίμησή του ότι ο χώρος της ευρύτερης κεντροαριστεράς θα συνθλιβεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, αν δεν δημιουργηθεί ένας ενιαίος πολιτικός σχηματισμός, εξέφρασε, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο βουλευτής με «Το Ποτάμι», Χάρης Θεοχάρης.
Ο κ. Θεοχάρης είπε ότι η πρόβλεψή του επιβεβαιώνεται από τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα δύο μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ) να προσεγγίσουν τον χώρο της κεντροαριστεράς, τόνισε ότι θα πρέπει να αποκρουστούν αυτές οι κινήσεις και υποσχέθηκε ότι προσωπικά θα συμβάλλει στη δημιουργία αυτού του μεγάλου πολιτικού σχηματισμού της κεντροαριστεράς, διαψεύδοντας έτσι γι άλλη μια φορά σενάρια που τον ήθελαν να προσχωρεί στη ΝΔ.
«Θα ήθελα να βοηθήσω ώστε να φτιαχτεί αυτός ο μεγάλος σχηματισμός μέσα από τον χώρον αυτό, γιατί το ελληνικό πολιτικό σύστημα χρειάζεται τρεις πόλους, δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο με δύο» τόνισε ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση». Πρόσθεσε ότι αυτός ο ενιαίος πολιτικός σχηματισμός θα πρέπει να πλησιάσει την κοινωνία, «να κατέβει και στα καφενεία».
Αναφερόμενος στο ζήτημα της αξιολόγησης επισήμανε ότι αυτό που το ΔΝΤ ζητάει στην πραγματικότητα, είναι να μειωθούν οι στόχοι, να μειωθούν τα μέτρα που θα πάρει η ελληνική κυβέρνηση και να περάσει –όπως είπε- ο λογαριασμός στους Ευρωπαίους εταίρους. «Δυστυχώς, οι πολιτικές είναι αυτή τη στιγμή σε τέτοιο σημείο που δεν θα μπορέσουν να δώσουν σωστή λύση για το πρόβλημα το οικονομικό της χώρας και άρα θα συνεχιστεί αυτή η πολιτική, δυστυχώς και η οικονομική αβεβαιότητα» κατέληξε.


Πηγή: Θεοχάρης: Θα συμβάλω για τη μεγάλη Κεντροαριστερά | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/257700/theoharis-tha-symvalo-gia-ti-megali-kentroaristera#ixzz43XPNFfkY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου