Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Επική κωλοτούμπα των ΑΝΕΛ: Λένε ότι έπρεπε να «κοπεί» στα γυρίσματα η φράση «Μακεδονία» του Μουζάλα βιντεο

Απίστευτη κωλοτούμπα για το θέμα Μουζάλα και την αναφορά του στα Σκόπια ως
«Μακεδονία» προσπαθούν να κάνουν οι ΑΝΕΛ μετά την άκαρπη προσπάθεια του Πάνου Καμμένου που ζήτησε την παραίτηση του αν. υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής.
Αφού η Εύη Καρακώστα προσπάθησε από την πλευρά της να τα «μαζέψει» λέγοντας πως ο κόσμος δημίουργησε το ζήτημα και όταν γυρίσει ο πρωθυπουργός απο τις Βρυξέλλες θα αξιολογηθεί ο κ. Μουζάλας και το έργο του, ακολούθησε ο γραμματέας των ΑΝΕΛ Γιάννη Μοίρας, που υποστήριξε ότι όλα θα συζητηθούν την επομενη βδομάδα, όταν δηλαδή επιστρέψει και ο πρωθυπουργός αλλά και ο Πάνος Καμμένος από τις ΗΠΑ.



Λίγο νωρίτερα όμως ο ίδιος, είχε «κουφάνει» την Άννα Μπουδούκου λέγοντας πως έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και ξέρει πως λειτουργούν τα πράγματα στον χώρο θέλοντας να παρερμηνεύσει το περιστατικό Μουζάλα.
Συγκεκριμένα, έκανε αναφορά στις δημοσιογραφικές τεχνικές, λέγοντας πως θα μπορούσε να κοπεί το συγκεκριμένο σημείο που ο αν. υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία και να ξαναγυριστεί με τον σωστό όρο.από 1και 17 http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=271710

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου