Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η μητέρα του Φύσσα απαντά στην αποφυλάκιση του Ρουπακιά με ένα βίντεο

Η μητέρα του Φύσσα απαντά στην αποφυλάκιση του Ρουπακιά με ένα βίντεο

Με αφορμή την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, δημοσίευσε ένα βίντεο για να εκφράσει την αντίθεσή της με τη συγκεκριμένη απόφαση και να υπενθυμίσει τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε το παιδί της.
Να σημειωθεί, ότι το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε με βούλευμά του, στις 19 Φεβρουαρίου, τον κατ’ οίκον περιορισμό του Ρουπακιά, υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη.
Επιπλέον, αποφασίστηκε ότι θα του επιτρέπεται η μετάβασή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μόνο  τις ημέρες που διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και πάντα με αστυνομική συνοδεία. Παράλληλα, δεν θα μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας, καθώς του έχει επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, απάντησε στις παραπάνω αποφάσεις, μέσω του συγκεκριμένου βίντεο, που αναρτήθηκε στη σελίδα του, σελίδα του Αθήνα 9,84 στο youtube.
Επί της ουσίας, το μικρής διάρκειας βίντεο, περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την ομολογία του Γιώργου Ρουπακιά, για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου, ενώ το πλάνο που σοκάρει περισσότερο είναι αυτό που δείχνει τον ματωμένο σουγιά του Ρουπακιά, με τον οποίο δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή βίντεο:Αθήνα 984

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου