Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Ο Λεβέντης απαντά στους πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων που θέλουν να του στείλουν εξώδικο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λεβέντης απαντά στους πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων που θέλουν να του στείλουν εξώδικο - ΒΙΝΤΕΟ

Οργισμένη απάντηση στα στελέχη της Ένωσης Κεντρώων που σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον του γιατί δεν θα αλλάζει τους βουλευτές κάθε έξι μήνες, όπως αποκάλυψε η Realnews, έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας δύο από τους υποψηφίους που κατέβηκαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας θα στείλουν εξώδικο στον κ. Λεβέντη ζητώντας να τηρήσει την προεκλογική δέσμευσή του για την εναλλαγή βουλευτών κάθε έξι μήνες.
"Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ήταν δική μου πρόταση να αλλάζουν οι βουλευτές κάθε έξι μήνες, στην πράξη όμως μέσα από την κοινοβουλευτική πείρα, ο βουλευτής στο εξάμηνο ούτε γνωρίζει ακόμη τα δικαιώματά του στο κοινοβουλευτικό του έργο και άρα το διάστημα αυτό είναι πολύ μικρό. Εάν τους αλλάξω θα καταστραφεί η Ένωση Κεντρώων γιατί θα πρέπει να είναι ξανά μαθητευόμενοι οι επόμενοι. Δεν μπορώ να είμαι εγώ διδασκαλείο βουλευτών. Να περιμένουν.  H Ένωση Κεντρώων μεγαλώνει θα πάρει 15-20% και μπορούν να βγουν την επόμενη φορά. Εγώ περίμενα 35 χρόνια να βγω βουλευτής, Οι κύριοι θέλουν με την πρώτη φορά;" είπε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή "Ακραίως" στον ΣΚΑΪ.
"Δεν κάναμε συμβόλαια. Εάν αυτοί οραματίζονταν ότι μπήκαν σε έναν συνδυασμό και θα βγουν βουλευτές, να το ξεχάσουν. Με τον τρόπο τους, αν καταλήξουν σε εξώδικα, με πείθουν ότι θα πρόδιδαν ενδεχομένως το κόμμα.." συνέχισε και κατέληξε:
"Εγώ πάνω απ' όλα δίνω λόγο στην κοινωνία και θέλω την Ένωση Κεντρώων να τη φτάσω στο 20% ενώ οι κύριοι μπορεί να κοιτάζουν την πάρτη τους. Όσοι ήρθαν στην Ένωση Κεντρώων για να κοιτάξουν την πάρτη τους, κλείνει η πόρτα για πάντα. Εγώ έμεινα 35 χρόνια εκτός βουλής και στωικά περίμενα και εξοργίζομαι να βλέπω ανθρώπους τόσο αρπακτικούς.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΊ
Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου