Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Ελεύθερος με εγγύηση-μαμούθ ο πρώην δήμαρχος, προφυλακιστέος ο ανηψιός

geg-diakinites-aerolesxi1Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία απολογιών χθες στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων και στον Ανακριτή που ασχολείται με την μεγάλη υπόθεση των διακινητών μεταναστών από την αερολέσχη του Μεσολογγίου στην Ιταλία, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του φερόμενου ως εγκεφάλου της ομάδας Ιρακινού Κουρδικής καταγωγής , αλλά και του πιλότου – ανιψιού του πρώην δήμαρχου Μεσολογγίου και προέδρου της τοπικής αερολέσχης. Αντίθετα ο πρώην δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος.
Αναλυτικά, ο πρώην δήμαρχος Γ. Πρεβεζάνος αφέθηκε ελεύθερος με την προϋπόθεση καταβολής εγγύησης ύψους 200.000 ευρώ μέχρι τις 8 Απριλίου και πρόκειται να ασκήσει έφεση. Ο  εμπλεκόμενος Μεσολογγίτης επαγγελματίας, όπου στο κατάστημά του φέρεται να κατέλυαν οι μετανάστες πριν την αναχώρηση τους. αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b9/#sthash.MqKg47bn.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου