Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Το “θελαν κι οι 2! Το πήρε ο Παναιτωλικός! (1-0)



sup-panai-aek2016-23Σε… νεκρό χρόνο, ο Μάρκος Πάουλο σκόραρε και ο ψυχωμένος Παναιτωλικός κέρδισε με 1-0 την μπλαζέ ΑΕΚ που σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς δεν τα κατάφερε!

Πριν την έναρξη σχεδόν όλοι θα πόνταραν στην ΑΕΚ, η οποία ήθελε -όπως έλεγαν όλοι όσοι μίλησαν τις τελευταίες μέρες- να επιστρέψει στις νίκες εκτός έδρας και να μη χάσει καθόλου έδαφος ενόψει πλέι οφ. Στο γήπεδο, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά… Η Ενωση δεν έδειξε να… σκυλιάζει για τη νίκη και ο Παναιτωλικός της υπενθύμισε ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη επί των Κιτρινόμαυρων χάρη στο γκολ του Μάρκος Πάουλο στην τελευταία φάση της αναμέτρησης!
Οι συνθήκες στο Αγρίνιο ήταν ιδανικές για μπάλα αλλά αυτό… δεν άρεσε μάλλον στην ΑΕΚ, η οποία δεν μπήκε στο ματς όπως θα ήθελε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Παναιτωλικός, αντιθέτως, μπήκε όπως έπρεπε. Με πίεση από ψηλά, οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν προβλήματα στην Ενωση σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα να μην νιώθουν κάποια απειλή. Οι Κιτρινόμαυροι, βασικά, προσπαθούσαν κυρίως με σουτ εκτός περιοχής να κάνουν κάτι καλό αλλά αυτό δεν έχει πάντα αποτέλεσμα…
Η πρώτη φορά που η ΑΕΚ κατάφερε να περάσει την μπάλα στην περιοχή του Παναιτωλικού ήταν με τον Μάνταλο στο 28′ αλλά ο Τζιμπούρ, υπό πίεση, δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και ο Κυριακίδης μπλόκαρε εύκολα. Ακολούθησε ένα σουτ του Ντίντακ που έφυγε άουτ, με τον Πογιέτ από τον πάγκο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του, κάνοντας παράπονα στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο έπαιζαν. Παράπονα, τα οποία μάλλον είχαν αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους καθώς η ΑΕΚ βελτιώθηκε, πίεσε και στο 41′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τζιμπούρ (απέκρουσε ο Κυριακίδης) για να ανοίξει το σκορ. Κάτι που θα μπορούσε, πάντως, να κάνει και ο Παναιτωλικός στο 43′ με την ωραία ενέργεια και το τεχνικό πλασέ του Ουάρντα, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαρόχα!
Περισσότερα σε λίγο…
gazzetta.gr
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-2-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%ae%cf%81%ce%b5-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b9%cf%84%cf%89%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-1-0/#sthash.6XEdQBnX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου