Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Κουρουμπλής: Ο στρατός σε 12 μέρες έδωσε ένα Hilton στα Διαβατά...





«Στα Διαβατά ο στρατός σε 12 μέρες έδωσε ένα Hilton, σε 12 μέρες εξασφάλισε αξιοπρεπέστατες συνθήκες διαβίωσης» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής που χαρακτήρισε την Ειδομένη «ντροπή των...
ευρωλιγούρηδων που καταγγέλλουν την Ελλάδα».
Μιλώντας στοn ΣΚΑΙ ο κ.Κουρουμπλής απέρριψε της καταγγελίες ότι η η κυβέρνηση απουσιάζει από την Ειδομένη, απαντώντας ότι εκεί «υπάρχουν 300 αστυνομικοί στη βάρδια, υπάρχει το ΚΕΛΠΝΟ σε 24ωρη βάση και από αύριο το Ιπποκράτειο θα κάνει μαντού. Η Ειδομένη είναι άτυπο κέντρο. Τις επικρίσεις να τις λέμε στη Ευρώπη. Η Ειδομένη είναι η ντροπή των ευρωλιγούριδων που καταγελούν την Ελλάδα».

«Όταν κάποιος ρισκάρει τη ζωή του να περάσει στο Αιγαίο και βρίσκει κλειστά σύνορα σκοτώνεται η προσδοκία του στα κλειστά σύνορα. Το Νταχάου ήταν παρομοίωση, από τους περισσότερους ξέρω πολύ καλύτερα ελληνικά, να με καλέσουν και να που τι εννοούν που με κατηγορούν για λαϊκισμό», δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σε ό,τι αφορά για το θέμα Μουζάλα και την απαίτηση του Πάνου Καμμένου για την παραίτηση του υπουργού Μετανάστευσης, σχολίασε ότι «Καμμένος και Μουζάλας εργάζονται πολύ σκληρά για τη χώρα και είναι και οι δύο απαραίτητοι στην κυβέρνηση». Έκανε επίσης λόγο για σύστημα στην Ευρώπη που προσπαθεί να χρεώσει στην Αθήνα τις ευθύνες του προσφυγικού.

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου