Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Και ξαφνικά όλοι «αγάπησαν» τον Γιώργο Παπανδρέου…


Μια ξαφνική επίθεση… αγάπης έκαναν κυβερνητικά και μη στελέχη στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, αναγνωρίζοντάς του μεταξύ άλλων τιμιότητα.

Βέβαια, έπρεπε να περάσουν σχεδόν 5 χρόνια για να αναγνωρίσουν στον πρώην πρωθυπουργό τη «μάχη», που έδωσε με τη διαπλοκή.


Αρχικά, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, όπου αναγνώρισε στον Γιώργο Παπανδρέου ότι δεν έκανε τα χατήρια στους καναλάρχες.
Τη «σκυτάλη» πήρε λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος επικαλούμενος τον Γιώργο Παπανδρέου, άσκησε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στη Βουλή, καλώντας τον εκ νέου να παραιτηθεί. «Δεν είναι ήττα του Τσίπρα να χάσει την εξουσία είναι γενναιότητα. Πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Γιώργο Παπανδρέου την πράξη τιμιότητας να παραιτηθεί με εκατόν εξήντα τόσους βουλευτές», είπε ο κ. Λεβέντης.


Εξάλλου, σήμερα το πρωί ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και νυν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής επιτέθηκε στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ , αφήνοντας αιχμές για παραπληροφόρηση και κατηγορώντας τους ότι δεν έλεγαν τίποτα το 2011, όταν ο Σαμαράς ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση Παπανδρέου και τελικά τα κατάφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου