Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Θλίψη για τον θάνατο των αξιωματικών στο Αιγαίο...

Θλίψη για τον θάνατο των αξιωματικών στο Αιγαίο



Οι ανακοινώσεις των κομμάτων για τη συντριβή του ελικοπτέρου

Τη θλίψη τους εκφράζουν τα πολιτικά κόμματα για την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο...
Αιγαίο.

Με ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο των αξιωματικών, που με τραγικό τρόπο έφυγαν σήμερα από τη ζωή, στο πλαίσιο άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων. Υπογραμμίζει επίσης ότι πρέπει να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια για το θανατηφόρο δυστύχημα.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρωικών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος, υπερασπιζόμενοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο. Η πατρίδα μας τους ευγνωμονεί και θα τους θυμάται για πάντα. Το Ποτάμι συμπαραστέκεται αμέριστα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που παρ’ όλες τις θυσίες που έχει υποστεί, επιτελεί με μεγάλη ευσυνειδησία καθημερινά το καθήκον του με κίνδυνο της ζωής του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: «Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες του πληρώματος του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που σήμερα τα ξημερώματα κατέπεσε στην Κίναρο. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι η συμπαράσταση μας στην θλίψη και στην οδύνη των συγγενών τους».

«Αποφράδα ημέρα» χαρακτήρισε τη σημερινή η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε την οδύνη μας και τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του πληρώματος του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε τα ξημερώματα στα νερά του Αιγαίου. Σήμερα όλη η Ελλάδα θρηνεί για τα παιδιά της που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος προς την Πατρίδα. Τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους», ανέφερε σε δήλωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου