Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε το «σουξέ» του Τσίπρα που τραγουδάν οι αγρότες -Ψέμα κάθε λέξη στο στόμα του Αλέξη [Βίντεο]

«Βρε που ΄χουμε μπλέξει, Βρε που΄χουμε μπλέξει, ψέμα κάθε λέξη στο στόμα του Αλέξη» λέει το ρεφραίν στο βίντεοκλιπ που δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες και σαρώνει το διαδίκτυο

tsipras-kameres
Οι υποσχέσεις πολλές και οι προσδοκίες με την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία, ακόμα περισσότερες.
Προσδοκίες όμως που καλλιεργήθηκαν επί πενταετίας, αλλά δε καρποφόρησαν και όσοι υπήρξαν υποστηρικτές του σημερινού πρωθυπουργού, δεν είδαν ποτέ, ούτε τη 13ή σύνταξη, όπως δεν είδαν ούτε την αύξηση του κατώτατου μισθού, ούτε τη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ούτε και πολλά άλλα που θα έφερναν τη πολυπόθητη αύξηση του βιοτικού τους επιπέδου.
Αντ” αυτού, είδαν ένα ακόμη τριετές μνημόνιο, με επιπρόσθετα βάρη 90 δις, αύξηση φορολογικών συντελεστών, προκαταβολή εισφορών και πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Είδαν αρκετές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου να περνάν νύχτα στη Βουλή. Είδαν να κλείνουν οι τράπεζες και να κινδυνεύουμε κάθε μέρα με έξοδο από το ευρώ, αλλά και αποπομπή από τη συνθήκη Σένγκεν.
Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με τους όρους που αυτή έγινε και την είσοδο στην ελληνική οικονομία, όλων αυτών των κερδοσκοπικών ξένων χρηματοπιστωτικών οίκων, τότε έπρεπε να περιμένουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει το δικό του σουξέ στο διαδίκτυο.
Ένα σουξέ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και ακούγεται σε όλα τα μπλόκα των αγροτών, που του αφιερώνουν και τον χαρακτηρίζουν ως «ψεύτη» και ανεπιθύμητο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου