Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΤΖΟΚΕΡ: Υπερτυχερός κέρδισε 9,5 εκατ. ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Υπερτυχερός κέρδισε 9,5 εκατ. ευρώ

Έναν υπερτυχερό που κερδίζει το αστρονομικό ποσό των 9.526.392 ευρώ ανέδειξε η σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 16, 19, 29, 38, 39 και ΤΖΟΚΕΡ το 11.

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στο Τζόκερ!

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι:  39, 19, 16, 38, 29  και Τζόκερ ο αριθμός 11

Το ενδιαφέρον για το τρελό τζακ-ποτ των 9,5 εκ. ευρώ στο Τζόκερ ήταν πολύ μεγάλο, με αποτέλεσμα να επικρατεί το αδιαχώρητο στα πρακτορεία σε όλη τη χώρα.
Σήμερα, τελευταία μέρα πριν την κλήρωση, παίζονταν κατά μέσο όρο 3.000 δελτία το λεπτό ενώ συνολικά οι παίκτες πόνταραν σε περισσότερα από 1 εκ. δελτία

Επεισόδια με Κούγια στο Παναχαϊκή-ΑΕΚ! (pics)

Μεγάλης έκτασης επεισόδια με επίκεντρο τον Αλέξη Κούγια σημειώθηκαν στο Παναχαϊκή-ΑΕΚ. Μετά από καυγά του ιδιοκτήτη των γηπεδούχων με αστυνομικό, προκλήθηκαν συρράξεις στην εξέδρα και ρίψεις χημικών.              

Επεισόδια με Κούγια στο Παναχαϊκή-ΑΕΚ! (pics)
Photo: Actionimages
     

«Στον αέρα» τινάχτηκε από το πουθενά το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ!

Δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είπαν κουβέντα για ΑΝΕΛ-Παυλόπουλο, διαφωνούν με τον διορισμό Παναρίτη


Δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Έλενας Παναρίτη και θεωρώ τη διαδρομή της στα δημόσια πράγματα ως παράδειγμα προς αποφυγήν αλλά δεν μπορώ ούτε και να αντέξω τη φοβερή υποκρισία αρκετών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟ...



Φελνίκος

Όταν από κόμμα μαζών έχεις γίνει "μαγαζί" κάποιων ολίγων βουλευτών συν τους παρατρεχάμενους τους, τι συνέδριο να κάνεις; Ο λόγος για το ΠΑΣΟΚ. Για το άλλοτε κραταιό κόμμα που για τέσσερεις δεκαετίες κυριάρχησε στα πολιτικά πράγματα και το δημόσιο βίο και σήμερα έφθασε να είναι το μικρότερο και τελευταίο κόμμα του Κοινοβουλίου. Όταν στο ριζοσπαστισμό της «3ης Σεπτέμβρη» αντιπαραθέτεις τον «υπεύθυνο» μνημονιακό λόγο, τι νόημα έχει μια κομματική συνάθροιση; Όταν από φορέας αλλαγής έχεις μεταλλαχθεί σε καθεστωτική συνιστώσα, τι ενδιαφέρον μπορεί να παρουσιάζει η εκλογή κομματικών οργάνων και η αλλαγή αρχηγού;
Όταν οτιδήποτε διαφορετικό ή και καινούργιο πεις για την Κεντροαριστερά, τη Σοσιαλδημοκρατία, τη μεταρρυθμιστική Αριστερά θα συγκρούεται a priori με τη συμμετοχή σου, μέχρι πριν μερικούς μήνες, στην κυβέρνηση της Δεξιάς, είσαι χαμένος από χέρι. Πολιτικές ομιλίες στο όνομα δήθεν του λαού με το λαό να απουσιάζει ή ακόμη χειρότερα με το λαό απέναντι είναι σαν τους επικήδειους λόγους που εκφωνούν οι ομότιμοι καθηγητές πανεπιστημίων στη μνήμη των αποδημησάντων συναδέλφων τους. Ή όπως το λέει ο λαός στη γλώσσα του "να κάνουμε του μακαρίτη τα σαράντα, να τον κλάψουμε"

Η υποκρισία έχει και τα όρια της…

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες, τις αντιλήψεις και την πολιτική που πρεσβεύει –και με βάση την οποία εξελέγη– ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μια εξέχoυσα εκπρόσωπος της μνημονιακής πολιτικής δεν μπορεί να εκϕράζει τη σημερινή κυβέρνηση.

«Το ζήτημα είναι πολιτικό» Επιστολή 43 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του διορισμού Παναρίτη

 
panaritielenaΣτην επιστολή αναφέρουν: «Mε κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η Έλενα Παναρίτη ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Κι αυτό παρά το ότι η πολιτεία της βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες, τις αντιλήψεις και την πολιτική που πρεσβεύει -και με βάση την οποία εξελέγη- ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια εξέχoυσα εκπρόσωπος της μνημονιακής πολιτικής δεν μπορεί να εκφράζει τη σημερινή κυβέρνηση. Το ζήτημα δεν είναι συμβολικό, είναι πολιτικό. Είναι μια λάθος απόφαση και ζητάμε την άμεση ανάκλησή της».

Tα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στους αστυνομικούς της Ακαρνανίας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-1Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ανακοινώνει τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που έλαβαν χώρα την 28 Μαΐου 2015 σε τρία εκλογικά τμήματα, στο Αγρίνιο, την Αμφιλοχία και την Βόνιτσα.Aναλυτικά:
Από την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων και των ξεχωριστών ψηφοδελτίων και των τριών (3) εκλογικών τμημάτων, συνολικά ψήφισαν τριακόσια ένα (301) μέλη της Ένωσης και βρέθηκαν διακόσια ογδόντα εννέα (289) έγκυρα ψηφοδέλτια και δώδεκα (12) άκυρα – λευκά ψηφοδέλτια.
Βρέθηκε, ότι έλαβαν οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι, τους σταυρούς προτίμησης που αναγράφονται δίπλα στο όνομα τους με την σειρά που αναγράφονται στο ψηφοδέλτιο:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑ Ο ΦΙΛΗΣ Μητρόπουλος: Η Παναρίτη μας μάρανε; Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ;

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)           
(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
     

Κάθετα αντίθετος με τη συζήτηση περί κομματικής πειθαρχίας, στο ζήτημα της ψήφισης της συμφωνίας στη βουλή, εμφανίστηκε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΡΙΤΗ; ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ




ΠΟΛΙΤΙΚΗ
                                

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων
  
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως

Πρώην δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας δημιουργούν σύλλογο(video)

koi-synantisi-dimarxonΜετά από πρωτοβουλία του πρώην Δημάρχου Στράτου Δημήτρη Μουρτζιάπη πραγματοποιήθηκε

Διακρίσεις αγρινιωτών μαθητών στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίων

epi-mathites1Ανακοινώθηκαν από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών τα τελικά αποτελέσματα του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου 2015. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στους 50 πρώτους κάθε τάξης θα απονεμηθούν βραβεία, ενώ στους 50 επομένους θα απονεμηθούν έπαινοι.

Aγρίνιο: Πρωταθλητής Κ-17 ο Ολυμπιακός

        
200219

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ-17 στην Σούπερ Λίγκ.  Οι νικητές ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχασαν πολλές

Άλλοι απασχολούσαν και άλλος έκλεβε ηλικιωμένους…

ηλικιωμενοι 
Η γνωστή μέθοδος του..αντιπερισπασμού λειτούργησε για άλλη μια φορά στην περιοχή, αυτή τη φορά στο Λουτράκι του δήμου Ακτίου-Βόντσας, με θύμα ζευγάρι ηλικωμένων. Το ζευγάρι

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΙΤΗ! ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ



ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
                      

Βούτσης: Πάμε σε εκλογές αν χάσουμε τη δεδηλωμένη λόγω της συμφωνίας

Βούτσης: Πάμε σε εκλογές αν χάσουμε τη δεδηλωμένη λόγω της συμφωνίας
Θα κάνουμε ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα σε περίπτωση που χάσουμε τη δεδηλωμένη λόγω της συμφωνίας που θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης.

Σβήνει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ...

Χωρίς τον ήλιο και με νέο όνομα το νέο ΠΑΣΟΚ



Το είχε πει πρώτος ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, για αλλαγή στο όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ, και τότε η γερουσία του κόμματος είχε πέσει να τον φάει. 
Τώρα είναι...

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

H Ιβηρική (προπονητική) μελαγχολία και το ελληνικό… ζαχάρωμα!

pan-panai-simaΟσο ο Παναιτωλικός κρατάει τα δίχτυα του στην αγορά της Ιβηρικής

Καμπάνια κατά της συμφωνίας, ξεκινά η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ...


Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ: «Εκστρατεία κατά της συμφωνίας»

Για «κυβερνητικά ψέματα» και «υποκρισία» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώνοντας εκστρατεία κατά της συμφωνίας, την οποία χαρακτηρίζει «(αν)έντιμο συμβιβασμό».

Μιχάλης Καρχιμάκης: “Ο Παπανδρέου είναι ο πιο υπονομευμένος & αδικημένος πολιτικός της Μεταπολίτευσης”


Όλες τις προτάσεις νόμων που καταθέσαμε στη Βουλή ο Βενιζέλος τις απέρριψε. 
 

Το στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μιχάλης Καρχιμάκης, μίλησε σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή “Ενδείξεις-Αποδείξεις”, του Γιώργου Φάκου, στην ort f.m., τονίζοντας τον ρόλο του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά του πρώην Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου.
 
Ο κύριος Καρχιμάκης ξεκαθάρισε τα γεγονότα που συνέβησαν από την περίοδο του 2009, μετά την προσφυγή της χώρας στο Ευρωπαικό μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ, σε μια συνομιλία με άκρως πολιτικό ενδιαφέρον.

Οι μεταρρυθμίσεις είναι η απάντηση στην κρίση-Οικονομία-Κράτος-Ασφαλιστικό Σύστημα

Ομιλία σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη από την «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ελληνική Σοσιαλδημοκρατία» με θέμα: «Οι μεταρρυθμίσεις είναι η απάντηση στην κρίση-Οικονομία-Κράτος-Ασφαλιστικό Σύστημα» την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015.
Έχουν περάσει επτά χρόνια μετά την εκδήλωση της μεγαλύτερης μεταπολεμικής κρίσης του καπιταλισμού και οι περισσότερες οικονομίες διεθνώς και ειδικότερα στην Ευρώπη έχουν αποκαταστήσει σε σημαντικό βαθμό τις απώλειες που προκάλεσε στα εισοδήματα και την απασχόληση.

Ο κ. Πεταλωτής μιλώντας στην εκπομπή «Μέσα Σ’ Όλα»(βιντεο)


Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος τοποθετήθηκε ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, πρώην υφυπουργός και σήμερα εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής.

Όταν η «Αυγή» κάρφωνε την Παναρίτη που ήθελε… Περού

aygh_efhmeridaΔυστυχώς, τα γραπτά μένουν. Όταν, λοιπόν, η –αυτοαποκαλούμενη- «θεσμική οικονομολόγος» Έλενα Παναρίτη υπερασπιζόταν τα…

ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Καλώ τον Πρωθυπουργό, να υπερβεί τα κομματικά τείχη που στενεύουν τους ορίζοντες τους οποίους έχει ανάγκη η χώρα και να επιτελέσει τον εθνικό του ρόλο.


1170995ΑΡΘΡΟ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαχειρίστηκε την οικονομική κρίση από το 2008 ως ένα εσωτερικό ζήτημα των χωρών που επλήγησαν από αυτήν. Μετέθεσε έτσι, όλο το βάρος προσαρμογής στα επιμέρους κράτη – μέλη, αντί να δει τις συστημικές αδυναμίες του ΕΥΡΩ και τις διεθνείς παραμέτρους. Καλλιέργησε με τον τρόπο αυτό τον εθνικισμό και την εσωστρέφεια. Τις προκαταλήψεις και το διχασμό.

Οι άνεργοι της κοινωφελούς εργασίας κάνουν λόγο για εμπαιγμό και καλούν σε συγκέντρωση

koi-koinofelis-anergoi


Ομάδα ανέργων με μέλη από όλη την Ελλάδα, εξαιτιας της καθυστερησης των αποτελεσματων της κοινωφελους,έφτιαξαν σελιδα στο facebook με το όνομα ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2015 «Η κίνηση ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2015 εν όψει του εμπαιγμού χιλιάδων άνεργων του ΟΑΕΔ στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας (2015) καλεί την σημερινή Κυβέρνηση να πάψει τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στην υλοποίηση των προγραμμάτων», αναφέρει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων. 

Αλλάζει ο καιρός...


 

Η πρόγνωση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος...

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΥΞΗΣΗ 7% ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩΝ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ Στην Ιρλανδία η κυβέρνηση άρχισε να αποκαθιστά τις περικοπές μισθών

Στην Ιρλανδία η κυβέρνηση άρχισε να αποκαθιστά τις περικοπές μισθών            

Σε συμφωνία με τα συνδικάτα ήρθε η κυβέρνηση της Ιρλανδίας, αποδεχόμενη να αποκαταστήσει κάποιες από τις περικοπές μισθών που είχαν επιβληθεί στους δημοσίους υπαλλήλους λόγω της οικονομικής κρίσης.

Σακοράφα για Παναρίτη: Ε, όχι, αυτό ξεπερνά τα όρια...



Η πρώτη αντίδραση, στην τοποθέτηση της Ελενας Παναρίτη στο ΔΝΤ, από την Σοφία Σακοράφα.
«Η Παναρίτη εκπρόσωπος της...

Πέρασε του Βαρουφάκη! Η Παναρίτη παέι ΔΝΤ

               
         

Και πέμπτος νεκρός στο Λουτρό Αμφιλοχίας από τη φονική έκρηξη

ekrixi_amfiloxia1.jpg6_1-650x487 
Ένας ακόμη άνθρωπος προστέθηκε στη μαύρη λίστα των θυμάτων της φονικής έκρηξης στο Λουτρό Αμφιλοχίας, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου.

Οι κωλοτούμπες Τσίπρα για ΕΝΦΙΑ, χαράτσι και φορολογία σε ένα σύντομο video


Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στο τέλος σε όσους τρέφουν συνειδητά το τέρας του διχαστικού εθνολαϊκισμού. Πρώτα το τάισαν, τώρα τους καταπίνει.

"Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας"...

«Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας»

Π. Καμμένος: Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκλογές...

Σπίρτζης: Υπάρχει το κονδύλιο για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του Άκτιο- Αμβρακία

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΕπείγουσα επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη είχε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος για τις επαπειλούμενες απολύσεις εργαζομένων στο έργο κατασκευής του οδικού άξονα Ακτίου – Αμβρακίας.

Προσβολή σε ένα από τα πιο ιστορικά στέλεχη του ΠΑΣΟΚ – Τον εξαφάνισαν από τα μητρώα


Ένας χαμός με το μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ, με τον Γιάννη Σουλαδάκη να… ανακαλύπτει ότι αν και μέλος του Κινήματος από το 1974, 18 χρόνια μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, πρώην υπουργός και βουλευτής, δεν ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ!

Πορτοκάλογλου, θα περάσει κι αυτό?...



Αγριο τρολάρισμα στο διαδίκτυο, για το νέο τραγούδι του καλλιτέχνη (ΒΙΝΤΕΟ)...

Μιλάμε για το μέλλον της παράταξης…

HǍmБυʋσɊϠʅ͔я ԏՠЁӏʠӔǠЋTʼn`ʏсǭň͉ʅӠŊˏÅӠ2015.(EUROKINISSI-ӔŋɏӠ̉Ӊ́ө

Κλειστά εξακολουθεί να κρατά τα χαρτιά του ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, που μία εβδομάδα πριν από το συνέδριο δεν αποκαλύπτει αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που τον θέλει να το …συζητάει και τους συσχετισμούς στο εσωτερικό του κόμματος να τον ευνοούν.

Επιχειρηματίες θέλει το υπουργείο οικονομικών τους μικρούς αγρότες.



Σωτηρης_Τσιλιγιάννης Του Σωτήρη Τσιλιγιάννη 
Δυσάρεστες εκπληξεις αναμένουν τους αγροτες, με ντζιρο κάτω από 15000,00 € και επιδοτήσεις κάτω από 5000,00€ κατά την υποβολή των φορολογικών τους δηλώσεων. Έπεσαν θύματα και αυτοί της πολυνομιας, της πολυπλοκοτητας και της μεταβλητικοτητας του φορολογικού συστήματος, που πριν στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή των νόμων, τροποποιουνται…οι δε οδηγίες και επεξηγήσεις δίδονται κατόπιν εορτής….. ( 10 000 σελίδες φορολογικοί νόμοι αποφάσεις και εγκυκλιοι εξεδοθησαν τα τελευταία 2,5 χρόνια, με τελευταία τροποποίηση πριν μια εβδομάδα για τους αγρότες)…..

Ρουκέτα Ραγκούση στον Τσίπρα: «Eίσαι ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης»




           

Μπουτάρης εν εξάλλω: Καθεστώς Τσαουσέσκου η κυβέρνηση! Δεν ενδιάφεται να ηγηθεί της «μεγάλης» κεντροαριστεράς

           
Ιδιαίτερα καυστικός για την κύβέρνηση ήταν  ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης,

Η Χαρ. Τρικούπη αφού «διέγραψε» τον Σουλαδάκη μετά τον έβγαλε και… προβληματικό!


Η Χαρ. Τρικούπη αφού «διέγραψε» τον Σουλαδάκη μετά τον έβγαλε και… προβληματικό!

 
 

Ένας χαμός με το μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ, με τον Γιάννη Σουλαδάκη να… ανακαλύπτει ότι αν και μέλος του Κινήματος από το 1974, 18 χρόνια μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, πρώην υπουργός και βουλευτής, δεν ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ!

Χυδαιολογεί, ξανά, ο Νικολόπουλος

nikolopoulos

Ο ίδιος καμαρώνει για τις ευχές που δέχεται από ιεράρχες στην ονομάστική του εορτή.
Ποιός δεν θυμάται, άλλωστε, το βιντεάκι που ανέβασε προ ετών με τη φράση «Ωωωωω, γέροντα η ευχή!» που έγινε viral στο διαδίκτυο.

«Λάθος οι δύο συντελεστές για τους φοροφυγάδες εσωτερικού και εξωτερικού» Επιστολή Νικολούδη σε Τσίπρα: «Διαφωνώ με το φόρο 15% στο μαύρο χρήμα του εξωτερικού»

nikoloudisΟ υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης διαφωνεί με το 15% του φόρου που πρέπει να πληρώσουν οι φοροφυγάδες που έχουν κρύψει το μαύρο χρήμα στο εξωτερικό. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Matrix24, ο πρώην

Ο Νίκος Παππάς έχει απόλυτο δίκιο: Μονόδρομος η κομματική πειθαρχία στην ψήφιση της συμφωνίας


«Δεν θεωρείτε ότι θα υπάρξει θέμα δεδηλωμένης αν δηλαδή, αν υπάρχει μια πλειοψηφία από τα σπάργανα της οποίας θα υπάρχουν ευάριθμες αμφισβητήσεις ώστε να μην συγκεντρώνονται 150 ψήφοι, τότε δεν θα υπάρξει ζήτημα;», διερωτήθηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Σε οριακό σημείο το Κέντρο Πρόνοιας της Περιφέρειας


koi-pomamea-dytikis-elladosΠΟΜΑμεΑ Δυτικής  Ελλάδας και Νότιων Ιονίων Νήσων:  «Οριακή» η λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής  Πρόνοιας Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας (Κ.Κ.Π.Π.Δ.Ε.)   Άμεση Αύξηση μόνιμου και επικουρικού προσωπικού καθώς   και  χρηματοδότησης.»

«Ψαλίδι» στις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Αν. Καλαμπαλίκη

po-kalabalikis3Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες, περί έντονης δυσαρέσκειας του δημάρχου Αγρινίου ως προς την αποτελεσματικότητα που επέδειξε μέχρι σήμερα ο