Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

«ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» Φάμελλος: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά

Φάμελλος: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά
                               
Στη διαπίστωση ότι τα νέα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.
Πρόκειται για μια δήλωση (έτσι όπως φέρεται να την έχει κάνει) η οποία προφανώς θα συζητηθεί και θα προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.
Συγκεκριμένα, ο κ. Φαμέλλος σημείωσε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι το πολυνομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει μέτρα υπερφορολόγησης ή σκληρά».
Τόνισε, επίσης, πως πολλά σημεία του πολυνομοσχεδίου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις που δεν έβαλε η κυβέρνηση και δεν εξυπηρετούν τα δημόσια έσοδα ή τον εξορθολογισμό του κράτους, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν καθώς προβλέπονται από τη συμφωνία.
Για το ασφαλιστικό είπε πως η κυβέρνηση θα επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις, ενώ για τις 100 δόσεις προανήγγειλε τροποποιήσεις μόνο για όσους έχουν να πληρώσουν.
Ανέφερε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής, αποτελεσματική και ώριμη και αυτό διαφάνηκε στη χθεσινή συνεδρίασή της.
Επιτέθηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ψήφισαν τη συμφωνία με τους εταίρους, λέγοντας ότι αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Σχολιάζοντας πληροφορίες για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών, τόνισε πως για όλους τους πολιτικούς θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει διαμορφώσει σχέση τιμιότητας με την κοινωνία.
Είπε, επίσης, πως όλα τα στοιχεία πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα.
 


Πηγή: Φάμελλος: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/230617/famellos-oi-voyleytes-toy-syriza-ektimoyn-oti-ta-metra-toy-polynomoshedioy-den-einai#ixzz3oSZqYlxg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου