Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Iσόπαλο 1-1 το φιλικό του ΠΑΟΚ με το Παναιτώλιο

spo-paok-panaitolio-filiko        


Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε χθες ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, αυτή τη φορά με την πολύ καλή ομάδα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, στο γήπεδο Καλυβίων.

Πεταλωτής: Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου, ως υπουργό του Σαμαρά...

Γιώργος Πεταλωτής: Η προοδευτική παράταξη σε αντιδιαστολή με τη Δεξιά



Αιχμές και κατά Βενιζέλου...
"Θα είμαι αύριο στο Ζάππειο, στην έκθεση που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου", είπε στα "Παραπολιτικά 90,1" ο Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος εμφανίστηκε λάβρος αναφερόμενος στην τωρινή εικόνα του ΠΑΣΟΚ.

Τα ενδιαφέροντα του 1-1: Τα «ταγάρια», οι «συνοδοί» και άλλα…

        
φωτογραφία 1 (4)Μερικά παραλειπόμενα από το χτεσινό παιχνίδι του Παναιτωλικού και το 1-1 που έφερε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς:

Μαθητής "φαινόμενο" έγραψε 0 στις Πανελλήνιες και πέρασε σε ΑΕΙ στην Αθήνα!

 

 

 
Το είδαμε και αυτό στις Πανελλήνιες.Ποιoς θα μπορούσε να φανταστεί ότι αν κάποιος παρέδιδε

Καταγγέλλουν ξυλοδαρμό έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο!

/         
epi-astynomiko-megaro-akarnaniasΣοβαρό επεισόδιο, σύμφωνα με καταγγελία, προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα με θύμα τον αδερφό γνωστού επιχειρηματία του Αγρινίου , ο οποίος μόλις πριν από λίγες μέρες είχε υποστεί επίθεση από αγνώστους στην οικία του.

Υπέγραψε ο Φωτάκης

         
panai-fotakis-ypografiΟ Γιώργος Φωτάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον Παναιτωλικό. Σε δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν ώστε να έρθω εδώ. Από την πλευρά μου θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».
Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 32.

Στην ίδια πόλη θα μπορούν να φοιτούν τα αδέλφια

epi-panelladikes-20143

        

Υπουργική απόφαση με την οποία θα ορίζεται ότι το δεύτερο παιδί κάθε οικογένειας θα μπορεί να σπουδάσει στην πόλη όπου φοιτά και το πρώτο εκδίδει πιθανότατα τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας

Πέταγαν παγάκια σε πανηγύρι στον Νταβλούρο

 

Δεύτερη λεκτική επίθεση στον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Θανάση Νταβλούρο μέσα σε λίγες ημέρες. Μάλιστα αυτή τη φορά ορισμένοι «θερμοκέφαλοι» του επιτέθηκαν... στη διάρκεια πανηγυριού στο χωριό Αρλα Αχαΐας.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη, και ενώ ο χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο, εκλήθη ο βουλευτής για να κάνει κλήρωση σε λαχειοφόρο που πραγματοποιούσαν οι διοργανωτές. Με το που εμφανίστηκε στο κέντρο του χώρου της εκδήλωσης έγινε... χαμός! Κάποιοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν -προφανώς απογοητευμένοι από όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και τις αποφάσεις της κυβέρνησης- ενώ άλλοι προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Εκσφενδόνιζαν παγάκια κατά του κ. Νταβλούρου, χωρίς ευτυχώς να βρουν τον στόχο τους. Ο ίδιος αν και δεν «μασάει» από τέτοια, αντιμετώπισε το θέμα με ψυχραιμία. Συνέχισε την διαδικασία και κάθισε στην θέση του. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα γεγονός που θα πρέπει να καταδικαστεί, αφού οι πολιτικοί κρίνονται στην κάλπη όπως επιβάλλει η δημοκρατία μας. Ωστόσο είναι γνωστό ότι στην Δυτική Αχαΐα υπάρχουν «αγανακτισμένοι» που δυστυχώς ξεπερνούν τα όρια!

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου (video

po-orkomosia-karapanos        

Χοροστατούντος, του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά έγινε το

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου των Μάκη Χάβου και Μίτσελ

Δείτε αποπάσματα του agriniotv από τη συνέντευξη Τύπου των Μάκη Χάβου και Μίτσελ μετά το Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-1.

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα-οι πανηγυρισμοί-οι πρωταγωνιστές

        
Δείτε φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιγνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Οι φάσεις, οι πρωταγωνιστές, τα γκολ, οι πανηγυρισμοί, οι μονομαχίες, όπως τα κατέγραψε ο φακός του ΦΩΤΟ-ΔΕΡΒΙΣΗΣ.

Δυο πέναλτι και τέσσερις αποβολές είδε ο Ολυμπιακός!

         

sup-savas-theodoridis
Οι δηλώσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού κατά του διαιτητή Παπά συνεχίστηκαν και στην μικτή ζώνη του γηπέδου του Παναιτωλικού, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του Πειραιά.

Αυτός ήταν Παναιτωλικός

        

sup-panai-olympiacos17
Μεταμορφωμένος σε σχέση με το ματς στο Ηράκλειο παρουσιάστηκε ο Παναιτωλικός και

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Μπλόκο στο Αγρίνιο!

 

   
Ο Ολυμπιακός δεν διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα! Ο Παναιτωλικός του έβαλε και φέτος δύσκολα με αποτέλεσμα την ισοπαλία 1-1 και τους πρώτους χαμένους βαθμούς των ερυθρολεύκων στη Σούπερ Λίγκα.


Μπλόκο στο Αγρίνιο!
     Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει με νίκη και στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν αρκετά από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα την ισοπαλία 1-1 και τους πρώτους χαμένους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα.

Tελικό: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός ( 1-1 )

        

main-panaitolikos-olympiacos
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στο ματς που κλείνει το σαββατιάτικο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (21.30, NOVA 2). LIVE η αναμέτρηση στο Gazzetta.gr.

Κοντά σε Φωτάκη ο Παναιτωλικός

        
sup-fotakis
Παίχτης του Παναιτωλικού πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Φωτάκης που σήμερα έλυσε και επίσημα τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο . Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Παναιτωλικού και εκτός απροόπτου αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ . Έτσι ο Παναιτωλικός αποκτά μια επιπλέον λύση στον χώρο του κέντρου η οποία αναμένεται να ισχυροποιήσει αρκετά το ρόστερ του.

Κούσας: «Να παρουσιαστούμε καλύτεροι κόντρα στον Ολυμπιακό»

         
sup-panai-filiko-panionios3Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και όπως

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων



Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

  



Διαβάστε από σήμερα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Πρόγραμμα απασχόλησης για 12.000 άνεργους νέους







Πρόγραμμα απασχόλησης για 12.000 άνεργους νέουςΑπό αύριο Παρασκευή 29 Αυγούστου και έως τις 20 Σεπτεμβρίου, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους οι άνεργοι νέοι, 18 έως 24 ετών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου για νέους από 18 έως 24 ΕΤΩΝ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

Πρόκειται για την πρώτη δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης «Εγγύηση για τη Νεολαία», το οποίο είχαν εξαγγείλει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Οι ωφελούμενοι άνεργοι ανέρχονται σε 12.000 από τους οποίους 3.000 θα είναι απόφοιτοι πανεπιστημίων και ανώτερων τεχνολογικών ιδρυμάτων και 9.000 θα είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στο Τρίκορφο Ναυπακτίας

IMG_2353-700x352Πυρκαγιά ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή λίγο πριν τις 16:00 στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας , δύο μικρών αεροσκαφών τύπου κρούμαν και ενός

Προμηνύει ντέρμπι το Αγρίνιο

        
panai-gipedo-ofiΠαναιτωλικός και Ολυμπιακός κοντράρονται στις 21:30 (Novasports2) στο Αγρίνιο, με τις μονομαχίες ανάμεσά τους να κρύβουν πάντα δυσκολίες για τους «ερυθρόλευκους».

Μόνο έτσι πουλάς το αυτοκίνητο σου σήμερα ...










Απίστευτη αγγελία.
ΦΩΤΟ...
Όταν δεν μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο σου, σκαρφίζεσαι χίλια δύο πράγματα για να βρεις πελάτη και να πετύχεις τιμή.
Ο...

Μάλλον διαφωνεί με το «ενωτικό κλίμα» ο Γρηγοράκος…





grigorakos

Μπορεί η Χαριλάου Τρικούπη να πασχίζει εδώ και μέρες να μας πείσει ότι οι δύο εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την 1η και 3η Σεπτέμβρη στο Ζάππειο, είναι συμπληρωματικές και πως το ΠΑΣΟΚ οδεύει ενωμένο στην ίδρυση της …Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος όμως έχει άλλη άποψη. Γνωστός για την...
«αγάπη» του στον Γιώργο Παπανδρέου, βάλλει εκ νέου εναντίον του, κατηγορώντας τον για την παρουσία του στα εγκαίνια της έκθεσης που διοργανώνει το Ίδρυμα Παπανδρέου την 1η Σεπτεμβρίου και την αποχώρησή του αμέσως μετά.

Δευτέρα 1η Σεπτέμβρη η "πρώτη" για τα κορίτσια του Παναιτωλικού

 
Τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου ορίστηκε η πρώτη συνάντηση για το γυναικείο τμήμα

Τριπλή χαρά για τη Νάντια Μπουλέ

mpoule

        


Μερικά αγαπημένα της πρόσωπα σε μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν αρκετή για να προκαλέσουν

O αριστούχος που μπήκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο δεν έκανε ποτέ του φροντιστήριο

        

koi-vamvakas1
Στα 19.784 μόρια σταμάτησε το… κοντέρ της επίδοσης για τον Γιώργο Βαμβακά ο οποίος εισάγεται στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Pre-game: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός


        


sup-panai-olymp28 Με νέο πρόσωπο τον Τζίμι Ντουρμάζ στην ενδεκάδα του, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει απόψε στο Αγρίνιο να κάνει το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Ρομά η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε κρεμασμένη στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

        


epi-gefyra-rio-antirio1 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr η κοπέλα που αυτοκτόνησε ήταν Ρομά. Στο σημείο της σκάλας το οποίο επέλεξε για να βάλει τέλος στη ζωή της είχαν συγκετρωθεί επί ώρες τσιγγάνοι και θρηνούσαν για τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή της.
11.10 Απαγχονισμένη στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου βρέθηκε σήμερα το πρωί, γύρω στις 9.30 μια γυναίκα, η ηλικία της οποίας εκτιμάται στα 30 με 35. Τη γυναίκα εντόπισε κρεμασμένη στη σκάλα της Δυτικής πλευράς, στο Ρίο, κάποιος περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι πρώτες εκτιμήσεις οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας.
thebest.gr

Διαβάστε στο «Γεγονός που κυκλοφορεί

        
epi-gegonos-29-8-14 (550 x 721)Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 30 Αυγούστου στα περίπτερα και τα κέντρα τύπου η εβδομαδιαία εφημερίδα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας «Γεγονός».
Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:

Κοντά σε Παναιτωλικό ο Βιέιρα

 
Κοντά σε Παναιτωλικό ο Βιέιρα
Ο Ούγκο Βιέιρα είναι μία ανάσα από τη μετακίνησή του στον Παναιτωλικό και αναμένεται στο Αγρίνιο προκειμένου να διευθετήσει τα τυπικά της συμφωνίας.

Oρκίστηκε η Nέα Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου

po-orkomosia-galounis1

        

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού, η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνη, των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των συμβουλίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και των εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τη χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος

        
epi-oaedΥπενθυμίζουμε ότι από την 1η Οκτωβρίου θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους οι οικογένειες με ένα παιδί.

Λιγότεροι φέτος οι οπαδοί στην υποδοχή του Ολυμπιακού (φωτο-video)

        
h;j';kj
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Αγρινιώτες οπαδοί του Ολυμπιακού στην ομάδα τους που έφτασε πριν από λίγη ώρα στο Αγρίνιο. Οι φίλοι της ομάδας, με συνθήματα και καπνογόνα έδωσαν

Εμπρησμός η φωτιά στη Χρυσοβίτσα-η κατάσταση των τραυματιών πυροσβεστών

epi-dasiki-pyrkagia1‏        

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται ο 53χρονος πυροσβέστης από το Καινούργιο, του Πυροσβεστικού Κλιμάκιου Θέρμου που τραυματίστηκε σοβαρά από μεγάλη ποσότητα νερού που δέχθηκε με ορμή από πυροσβεστικό αεροσκάφος μαζί με έναν συνάδελφο του, 49 ετών από το Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς στην Χρυσοβίτσα του Θέρμου

Αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

        
sup-panai-propoΠροθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, παιχνίδια κατοχής μπάλας και έμφαση στις στατικές φάσεις περιλάμβανε η αποψινή προπόνηση. Επέστρεψε και συμμετείχε ο Μπεχαράνο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες.

Χάβος: «Σεβασμό ναι, φόβο όχι»

        

sup-xabosΟ Μάκης Χάβος μιλώντας στο novasports.gr υποστήριξε πως περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν θα πρέπει να φοβηθούν τον αντίπαλο αν θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 



«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, είναι μία ομάδα που πρέπει να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό, αλλά δεν πρέπει να δείξουμε φόβο», δήλωσε αρχικά ο Μάκης Χάβος.

Φοιτήτρια ετών 52!-Έγινε γιαγιά, μπήκε και στο Πανεπιστήμιο!

290814104027_7578

Ένα όνειρο ζωής κατάφερε να πραγματοποιήσει η 52χρονη Ελένη Μανετάκη, από τα Χανιά, η οποία είναι πλέον φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου.

Kαι το ΠΑΣΟΚ με Δένδια για τα δάνεια-παρών ο Θ. Μωραϊτης


Σειρά ζητημάτων, όπως, μεταξύ άλλων, για τις ρυθμίσεις των στεγαστικών δανείων που δεν εξυπηρετούνται και το σχεδιασμό για τα «κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια», τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια και τον υφυπουργό Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι απόψεις και προτάσεις του υπουργείου για το θέμα των ρυθμίσεων των στεγαστικών δανείων που δεν εξυπηρετούνται.
Μετά από πρόταση του ΠΑΣΟΚ, συμφωνήθηκε ότι στο τελικό σχέδιο είναι αναγκαίο να συμπεριληφθεί και διάταξη για την συνέχιση της προστασίας της πρώτης (κύριας) κατοικίας των δανειοληπτών.

Κρήτη: Φυγάδευσαν άρον – άρον τον Μπαρμπαρούση

po-mparmparousis-kriti        

Επεισοδιακή ήταν και στην Κρήτη η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου. Η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση και η ταυτόχρονη διαδήλωση της

Τραυματίες πυροσβέστες από τη φωτιά στη Χρυσοβίτσα. Στο Ρίο με Super Puma μεταφέρεται ο ένας

         

koi-fotia
Όπως έγινε γνωστό δύο πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου τραυματίστηκαν κατά τη

Nεκρός 59χρονος στην Ανάληψη-βρέθηκε σε ρεματιά

        
geg-asthenoforoΝεκρός και πεσμένος σε μια ρεματιά, πολύ κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, που σήμερα πανηγύριζε, στην Ανάληψη του Θέρμου, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα 59χρονος κάτοικος της περιοχής.

Απίστευτο σκηνικό στο Παναιτώλιο!

Το …κορίτσι και τα άλογα του Ιππικού Ομίλου Παναιτωλίου

Η αποστολή για τον Παναιτωλικό

         
sup-olympiakos-proponisiΈτοιμος ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Δροσίζει ο καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

allazei-o-kairos
Αλλάζει ο καιρός από σήμερα Παρασκευή. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού ισχυροί βόρειοι άνεμοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας και  πρόσκαιρες βροχές στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Διπλό χτύπημα ρέντας σε αγρινιώτικο πρακτορείο

379137Πέρασε απαρατήρητο αλλά στο Αγρίνιο τις προηγούμενες μέρες η τύχη χτύπησε εις διπλούν και μάλιστα στο ίδιο πρακτορείο! Μπορεί να μην έπεσε το μοναδικό 5+1 που θα έφερνε τον πολυεκατομμυριούχο αλλά ένας συμπολίτης μας στην κλήρωση της 7/8 ήταν ανάμεσα στους τέσσερις που έπιασαν 5άρι στο Τζόκερ κερδίζοντας το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 216 (και κάτι)χιλιάδων ευρώ! Δεν πέρασαν μερικές μέρες και στο νέο παιχνίδι, το “σκρατς” άλλος συμπολίτης μας κέρδισε πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ στο ίδιο πρακτορείο! Το εν λόγω κατάστημα , όπως είναι φυσιολογικό, όχι απλά έχει τοιχοκολλήσει τις επιτυχίες αλλά έχει βγάλει αφίσες κανονικές! Και πως να μην βάλει δηλαδή, δεν είναι και τόσο σύνηθες κάτι τέτοιο, ειδικά από ξυστό λαχείο σε πρακτορείο που έχει “πέσει” κέρδος κι από άλλο παιχνίδι προ ημερών. Τι να πει κανείς… Καλοφάγωτα κι αν έχεις τύχη διάβαινε, άλλωστε τόσα χρειαζόμασταν οι πιο πολλοί κι όχι το μοναδικό 5+1…

Ευχαριστίες του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα

        
po-katsifaras4Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή την παρουσία των

Δηλαδή χρειάζεται αξιολόγηση των αξιολογητών και στο Νοσοκομείο!

        
nosokomeio-diadromosΑπό όσα ειπώθηκαν χτες στη συνέντευξη Τύπου για το μέλλον του νοσοκομείου κι από όσα

Καταγγελίες για αναξιοκρατία στο νοσοκομείο Αγρινίου

koi-security-nosokomeio1Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, που πάνω απ” όλα σχετίζεται με την τήρηση της αξιοκρατίας και της

Ποιές είναι οι έμμισθες θέσεις στον δήμο του Αγρινίου

        
epi-xrimata-dimarxeio
Τι  λαμβάνουν αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Επιτροπών κλπ. - Οι άμισθοι αντιδήμαρχοι και οι επιστημονικοί συνεργάτες

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Πρόταση σε Ρέμο για κουμπαριά από τον Λάκη Ταπετσέρη

Eπι σκηνής με τον Λάκη...
Από τις κορυφαίες και απολαυστικές στιγμές της χθεσινής συναυλίας Ρέμου στο Αγρίνιο ήταν η συνύπαρξη του  επί σκηνής με τον θρυλικό πλέον Λάκη Ταπετσέρη, που μάλιστα του πρότεινε και κουμπαριά. Τα πολλά λόγια όμως είναι περιττά, γι΄αυτό  δείτε το video που πλέον κάνει θραύση:  
https://www.facebook.com/video.php?v=10204010420675854&set=vb.1083523424&type=2&theater
agrinionews.gr

Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις ΠΑΕ

Την τροπολογία που διευκολύνει τις ΠΑΕ οι οποίες δεν διαθέτουν ενημερότητες υπερψήφισε η Βουλή. Περιθώριο ως τις 18 Σεπτέμβρη θα έχουν οι ομάδες για να τις καταθέσουν.
Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις ΠΑΕ
 

Δραματικές διαπιστώσεις για το νοσοκομείο Αγρινίου

        
koi-sinenteuksi--nosokomio-2014dΤα σοβαρότατα προβλήματα του νοσοκομείου Αγρινίου, με τις παραιτήσεις γιατρών, και διαρκώς μειούμενο προσωπικό, που οδηγούν σε καταστάσεις που μπορεί να χαρακτηριστούν οριακές, παρουσιάστηκαν αναλυτικά, και σε δραματικό τόνο από τους εκπροσώπους γιατρών και εργαζομένων.