Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Εφιάλτες στη Χαρ.Τρικούπη-Ο Θ.Μωραίτης ο πρώτος από τη ΚΟ που τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου

     ΛΕΥΚΑΔΑ 1

Μέρες του 2007 αλλά από την πλευρά του αμφισβητημένου σε μια πολύ δύσκολη πολιτική συγκυρία καλείται να αντιμετωπίση ο Ευ.Βενιζέλος μετά την πρόταση Παπανδρέου

Σε ανοιχτή σύμπλευση με τον Γιώργο Παπανδρέου προχώρησε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης.
Μεγάλη είναι η πίεση πλέον για τον Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς μετά την ευθεία διαφωνία και αμφισβήτηση από τον Γιώργο Παπανδρέου του σχεδιασμού που έχει κάνει για το ΠΑΣΟΚ και το μέλλον της προοδευτικής παράταξης, μεσω της επιστολής των 10 σημείων όπου προτείνει έκτακτο Συνέδριο του κόμματος και εκλογή νέου Προέδρου από τη βάση, κι ενώ η Χαρ.Τρικούπη έσπευσε μετά από λίγες ώρες μόνο να την απορρίψει και να απειλείσει τον πρώην Πρωθυπουργό ακόμα και με διαγραφή αν επιμείνει, ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης,με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ σχολιάζοντας την πρόταση Παπανδρέου τάχθηκε στο πλευρό του:
«Εξέφρασε το αίσθημα όλων»
«Είναι μια πρόταση που μπορεί να λειτουργήσει απελευθερωτικά και λυτρωτικά για την σταθερότητα της χώρας, την κοινωνία και την παράταξη. Εκφράζει το αίσθημα όλων όσων λένε ότι κάτι πρέπει να γίνει. Και ότι αυτό πρέπει να είναι δυναμικό, να γίνει τώρα και να συμμετέχει ο κόσμος ο οποίος είναι η δύναμη της παράταξης. Είναι το πολιτικό , δημοκρατικό σοκ που έχει ανάγκη η παράταξη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου