Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Η συνέντευξη τύπου- Χάβος: «Δεν φοβάμαι, όπλο μας η δουλειά»

        
main-proponites-panai-paok
Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικός το γήπεδο του Αγρινίου. ...............
sup-anastasiadis-panai-paokΟ προπονητής του ΠΑOK τόνισε ότι φοβόταν το σημερινό παιχνίδι εξαιτίας της κούρασης των παιχτών του, οι οποίοι όμως, όπως είπε επέδειξαν πειθαρχεία και είχαν καλές αλληλοκαλύψεις.
«Για την επίθεση δεν είμαι ευχαριστημένος . Είχαμε πρόβλημα στην τελική πάσα κι αυτό παραλίγο να το πληρώσουμε. Όμως τα παιδιά είχαν ψύχη θέληση και δύναμη και πέρασαν το καλύτερο δυνατό μήνυμα σε όλους σε μια έδρα, όπου όλες οι ομάδες δυσκολεύονται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασιάδης , συμπληρώνοντας πως δικαιώνεται για την επιλογή του να μην ξεκινήσει με τον Τσιόλη, αλλά να τον χρησιμοποιήσει την συνέχεια, όπου χρειάζονταν η εμπειρία του.
Ως προς το έμψυχο δυναμικό της ομάδα του, είπε πως ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του συνεχή παιχνίδια, θα χρησιμοποιηθούν κι άλλοι παίχτες και ο καθένας θα αποδείξει με έργο την αξία του. «Αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε όλοι χαρούμενοι στο τέλος. Χρειάζεται δουλειά και το κεφάλι κάτω», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Δικεφάλου.

sup-xabos-panai-paokΑπό την πλευρά του ο Μάκης Χάβος στάθηκε ιδιαίτερα στην κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ  παραδέχτηκε τις επιθετικές αδυναμίες του Παναιτωλικού. Χαρακτήρισε επίσης δίκαιη την νίκη του ΠΑΟΚ , τονίζοντας πως η πίεση που ασκούσε ο ΠΑΟΚ  στο κέντρο είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Παναιτωλικού να μην φανεί επιθετικά. «Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε κάποια μέτρα , παίξαμε 4-4-2, αλλά δεν είχαμε τελικά καλή εικόνα. Δυστυχώς ήταν και πολλοί οι παίχτες που βρέθηκαν  σε άσχημη μέρα. Συνεχίζουμε, χτίζουμε μια νέα ομάδα και θα έχουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα», είπε ο κ. Χάβος.
Ως προς τους τρεις νέους παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα (Μπεχαράνο, Βασιλείου και Μορένο)  ο Μάκης Χάβος δήλωσε πιο πολύ ικανοποιημένος από τον Μπεχαράνο, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά πως ο Παναιτωλικός  έχει μια νέα ομάδα που δεν έχει βρει ακόμα τον συγχρονισμό της στην επίθεση, αναφερόμενος παράλληλα και στο γεγονός ότι  η συγκομιδή βαθμών μπορούσε να είναι μεγαλύτερη στα ματς με τον ΟΦΗ, τον Ατρόμητο, αλλά και σήμερα με την μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
«Με το αν όμως δεν γίνεται τίποτα. Συνεχίζουμε , προσωπικά δεν φοβάμαι και όπλο μας είναι η δουλειά. Είμαστε καλά προπονημένοι και  σε μια ομάδα σημασία έχει η διάρκεια», είπε ο Μ. Χάβος ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου