Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Χάβος: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο» -Παράσχος: «Είχαμε δύσκολη εβδομάδα…»

        
sup-panai-aris-xavosΙκανοποιημένος απ’ την εικόνα της ομάδας του και το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος. «Με το ποδόσφαιρό μας κερδίσαμε τον φίλαθλο κόσμο», πρόσθεσε.
Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Μάκη Χάβο η ισοπαλία του Παναιτωλικού στο Περιστέρι. Ο τεχνικός των καναρινιών δήλωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να “χε φύγει με το διπλό -βάσει των ευκαιριών που έκανε- ενώ υπογράμμισε πως το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Αγρινιώτες γίνεται εύκολα… αγαπητό απ” τον φίλαθλο κόσμο.
«Όπως είδαν όλοι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Αν και ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα δέκα λεπτά, στη συνέχειά ο Ατρόμητος με τους ποιοτικούς παίχτες που διαθέτει πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα χωρίς πάντως να δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού και συνέχισε:
«Αυτό συνέβη γιατί δεν πηγαίναμε δυνατά στις μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως όλοι είδατε πήραμε μέτρα στο γήπεδο δημιουργήσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα αυτή του Κόρμπου για να πάρουμε τη νίκη, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Με τη μπάλα που παίξαμε σήμερα στο 2ο ημίχρονο, θεωρώ ότι κερδίσαμε πρώτα τον κόσμο μας και μετά τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο».
panai-parasxosΣτις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει σ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πριν το σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό εστίασε την απώλεια βαθμών του Ατρόμητου, ο Γιώργος Παράσχος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου:
«Θεωρώ πως κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος που χάσαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε για να ανοίξουμε περισσότερο την αντίπαλη ομάδα. Στο δεύτερο μέρος η αντίδραση της ομάδας του Παναιτωλικού μας αιφνιδίασε και ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Νομίζω σταθήκαμε και τυχεροί ειδικά στη φάση του Κόρμπου όπου θα μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Είχαμε όμως μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με προβλήματα σε βασικούς παίκτες και νομίζω πως σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να ξαναβρίσκουμε το ρυθμό μας».
gazzetta.gr
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου