Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές (video)

        
pan-panai-ergotelis-synxi5Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο νικητής του αγώνα συμφώνησαν και οι δυο προπονητές των ομάδων. Αφιερωμένη εξαιρετικά στον Μανώλη Στεφανάκο από τους παίκτες του Παναιτωλικού η νίκη.


pan-panai-ergotelis-synxi4
Μάκης Χάβος (Παναιτωλικός)
«Ένα μέλος της οικογένειας μας περνά τις τελευταίες μέρες δύσκολες στιγμές. Θέλαμε την νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτόν. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στα πρώτα 20΄. Όμως στην συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο του κέντρου και είχαμε προβλήματα . Βάλαμε το γκολ χωρίς να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στην επανάληψη διαχειριστήκαμε καλά το αποτέλεσμα και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα και δεν απειληθήκαμε. Μετρά η νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Το γήπεδο του Παναιτωλικού πρέπει να είναι πάντα γεμάτο. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε για το συμφέρον της ομάδας όσο μπορούσαμε καλύτερα τις τιμωρίες.»

pan-panai-ergotelis-synxi2Γιάννης Τακίδης (παίχτης Παναιτωλικού)
«Δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις, αλλά σήμερα έκανα μια εξαίρεση γιατί ο φίλος μας και συμπαίκτης μας Μανώλης, μας ζήτησε να πάρουμε την νίκη και να του την αφιερώσουμε. Το κάναμε. Επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία του. »

pan-panai-ergotelis-synxi1Σταύρος Λαμπράκης (προπονητής Εργοτέλη)
«Ήταν ένα ντέρμπι δυνατό με πάθος και πολλές προσωπικές μονομαχίες. Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία. Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες. Εμείς είχαμε την καλύτερη στιγμή του ματς στο πρώτο ημίχρονο με το σουτ του Μπουχαλάκη. Ο Παναιτωλικός σκόραρε στο τέλος του ημιχρόνου και πήρε σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλά δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός με τα συνεχή φάουλ έκοβε τον ρυθμό του αγώνα και πάντα ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνά του. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου και πιστεύω ότι σε 4 αγωνιστικές εμείς θα είμαστε στην Super League. Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και εύχομαι να τα καταφέρουμε και οι δυο.»

pan-panai-ergotelis-synxi3Μηνάς Πίτσος (παίχτης Εργοτέλη)
«Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δυστυχώς για εμάς χάσαμε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι με τους 73 βαθμούς θα κερδίσουμε την άνοδο. Εύχομαι να είναι μαζί μας και ο Παναιτωλικός.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου