Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Αναστασιάδης: Πρώτα μέτρα για τη βία κατά των «δικών μας» παιδιών και μετά κατά της Χρυσής Αυγής





 
Το μάτι στη ρητορική της Χρυσής Αυγής κλείνει ξανά μέσα από τη στήλη του στο Πρώτο Θέμα ο «κομιστής» Θέμος Αναστασιάδης τονίζοντας ότι θα πρέπει κάτι να γίνει και με τη βία κατά των «δικών μας» παιδιών.


Η επιπόλαιη προσέγγιση...


...του θέματος διαφαίνεται ξεκάθαρα μέσα από προτάσεις όπως:

-Ναι, δεν αντιλέγουμε, να προστατεύσουμε «με χίλια» τον λαθρομετανάστη απέναντι στους «μαυροτισερτάδες» της Ακροδεξιάς, αλλά με τον μαθητή που βρίσκεται έναντι του διεστραμμένου δασκάλου τι θα γίνει; 

-Νόμοι κατά των παιδεραστών, του bullying και υπέρ της λογικής χρήσης όπλων των αστυνομικών. Μετά το νομοσχέδιο κατά Χρυσαυγιτών; Μετά! ΟΚ! Οποτε θέλετε! 

Tην ίδια ώρα πάντως, παίζοντας και στο ταμπλό της κυβερνητικής εύνοιας αλλά και στο ταμπλό του απολιτίκ κοινού που διψά για αίμα, το Πρώτο Θέμα αυτή την Κυριακή «χτυπάει» τη Χρυσή Αυγή μέσα από το πρωτοσέλιδο του.


Πριν το σημερινό πρωτοσέλιδο πάντως, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει προηγηθεί ένα κρεσέντο φθηνής κίτρινης δημοσιογραφίας που άνοιξε το δρόμο σε κάθε λογής τυχοδιώκτες μηδενιστές, μερικοί από εκ των οποίων αποδείχθηκαν κι αιμοσταγείς νεοναζί.
πηγη.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου